Svensk spiller ble Everest Poker European Champion

Svensk spiller ble Everest Poker European Champion 0001

Svensken Peter Lindström vant den første Everest Poker European Championship (EPEC) finalen som ble holdt i Barcelona lørdag 9.september og kunne reise hjem med €16 000. Nesten 100 spillere kjempet land mot land for å bli årets Everest Poker champion. Dette er den første Europeiske pokerturneringen som fokuserte på amatørspillere.

I år deltok det over 20.000 pokerspillere i live og onlineturneringer som har gått over hele Europa siden mars måned. Vinnerne fra disse forskjellige turneringene fikk sjansen til å representere sitt land i finalen og kjempe om en premiepott på 50.000 Euro.

88 spillere stilte til start i finalen men dessverre bare 2 nordmenn. Ingen av de to norske holdt frem til premiene hvor Sverige og Danmark dominerte stort. Av de 18 som ble premiert var det totalt 8 fra Skandinavia – 5 svensker og 3 dansker. Spillere fra Frankrike, Sveits, Nederland, Belgia og Italia var også inne på premieplasser. Men helt til topps gikk altså Sverige. Den siste og avgjørende matchen ble mellom Sveriges Peter Lindström og Italias Diego Cavalla. Belgia tok 3. plassen. Her er listen og de som ble premiert og hvilke land de kommer fra:

1. Peter LINDSTRÖM - Sverige

2. Diego CAVALLA - Italia

3. Kenny HALLAERT - Belgia

4. Johan ELVSTRAND - Sverige

5. Rik DASSEN - Holland

6. Nils ERIKSSON - Sverige

7. Dieter WIPIEJEWSKI - Tyskland

8. Nicolas DEIVAS-LOURDES - Frankrike

9. Erik GRANATH - Sverige

10. Glenn CHRISTENSEN - Danmark

11. Jean-Marc DEMIERRE - Sveits

12. Olivier BATTAIS - Frankrike

13. Michael THYGE - Danmark

14. Artur FRANK - Tyskland

15. Henrik NIELSEN - Danmark

16. Robert OTT - Tyskland

17. Ingar BORNMANN - Tyskland

18. Daniel OLSSON – Sverige

Dette arrangementet har vært en stor suksess for Everest Poker og de er allerede i gang med å planlegge neste års EPEC turneringer, og regner da med at over 50.000 spillere vil kunne delta og kjempe for sitt land.

PokerNews gratulerer alle med deltakelsen og prestasjonene i Barcelona i år, og oppfordrer samtidig Everest Poker til å arrangere flere turneringer i Norge neste år slik at vi nordmenn får like sjanser til å delta som resten av de europeiske landene. I år var det dessverre tekniske problemer som gjorde at Everest Poker ikke arrangerte freeroller i Norge.

Dagens tips: Sjekk ut sidene til Everest Poker allerede i dag og registrer deg for spill.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories