Spill mot proffene hos Bodog Poker

Spill mot proffene hos Bodog Poker 0001

Da er det på tide igjen for å presentere en ny pokerside her hos PokerNews. Denne gangen er det Bodog Poker som står for tur. Og vi er glade for å presentere muligheten for dere lesere til å sloss mot proffene hos Bodog i deres Bodog Poker Leaderboard.

Bodog Poker Leaderboard er en utmerket måte for deg å kunne tjene noen ekstra kroner utover ditt vanlige spill. Skulle du ha hellet med deg, og evnene til å vinne månedens leaderboard får du muligheten til å spille heads-up mot Josh Arieh eller David Williams i en $1.000 heads-up match. Men tro nå ikke at det er kun vinneren som får premier. Plasseringer lenger ned på listen får også premier.

Poeng deles ut for alle Bodog Poker-turneringer som er åpne for spillerne. Dette gjelder dog ikke kvalifiseringsturneringer eller sit and go. Poengsystemet er basert på at poeng gis til de spillerne som har kommet på best plass i turneringen, men Leaderboard tar også hensyn til antallet spillere i turneringen, hva buyin kostet, og rankingen du har på hver turnering du deltar i.

Ukenes og månedenes Leaderboard oppdateres hver dag kl. 12:00 CET. Det årlige leaderboardet oppdateres den første dagen i hver måned klokken 12:00 CET. Kun topp-plasseringene regnes inn i hvert leaderboard:

Ukentlig leaderboard (Start Mandag 12:00, slutt Søndag 23:59)

Dine 12 beste poengplasseringer teller.

Månedlig leaderboard (Kalendermåned)

Dine 25 beste poengplasseringer telles.

Årlig leaderboard (Kalenderår)

Dine 125 beste poengplasseringer telles.

Topp 20 % i hver turnering får poeng

De 10 beste leaderboard-spillerne vinner premier.

Ukepremier

1. premie: Heads-up, verdt $1.000, mot Josh Arieh eller David Williams

2. og 3. plass: 270 turneringsdollar.

4. og 5. plass: 109 turneringsdollar.

6. til 10. plass: 29 turneringsdollar.

Månedspremier

1. premie: En helg på Bellagio i Las Vegas og buy-in til lørdagsturneringen deres.

2. plass: 540 turneringsdollar.

3. til 5. plass: 379 turneringsdollar.

6. til 10. plass: 109 turneringsdollar.

11. til 20. plass: 29 turneringsdollar.

Turneringsdollarene kan brukes til å kjøpe seg inn i WPT semifinaler, WPT kvartfinaler, og Bodogs $100k-turnering.

Dagens tips: Last ned Bodog Poker, hjemmet til årets WSOP-vinner Jamie Gold. Du får til og med en 10% bonus direkte når du setter inn penger.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories