Pokerturnering med sexy damer!

Pokerturnering med sexy damer! 0001

Mens EPT forgår for fullt i London i England, skjer det faktisk spennende ting her hjemme også. Og det er faktisk engelske Purple Lounge Poker sammen med FHM magasin som skal underholde og arrangere pokerturnering i Oslo i kveld. Det er nemlig finalen og avslutningen av deres turne i Norge.

10 norske byer

Over de siste fire månedene har Purple Lounge Poker hatt pokerturneringer rettet kun mot norske spillere. Det begynte med online kvalifiseringer i begynnelsen av juni til en av de 10 byene de har besøkt. Deretter i slutten av august var det klart for live turneringene. Oslo, Fredrikstad, Lillehammer, Kristiansand, Sandefjord, Tønsberg, Stavanger, Haugesund, Bergen og Trondheim har vært verter for turneen. I hver by har det vært 40 spillere som skulle kjempe om å komme videre til Grand Finale i Oslo som altså skal spilles i kveld.

Men det har ikke bare vært poker som har skapt oppmerksomhet på denne rundreisen i Norge. For sammen med Purple Lounge Poker har nemlig FHM magasin vært med for å promotere sitt magasin. Og Deres modeller har vært dealere under pokerturneringene. Team Aylar ble spesialtrent på forhånd slik at de alle skulle være dealere under hele turneen – og det løste de med stor suksess. PokerNews Norge var selv til stede i Fredrikstad og fikk se at modeller kan mye mer enn bare å se vakre ut. Kortene ble spredt utover bordene med den største eleganse. Og i løpet av denne turneen har Aylar også signert en avtale med Purple Lounge Poker om å være Deres nye "pokerbabe".

Finalen

På finaledagen får du selvfølgelig møte Aylar og hennes team med snertne damer. De deler kort og er deilige til ære for dere, og Purple Lounge poker har med seg sin frontfigur Simon "Aces" Trumper. Simon er tidligere Europamester i poker og har en utrolig liste med gode resultater som enhver pokerspiller bare må misunne ham.

Av underholdning i tillegg til pokerturneringen får vi høre Aylar synger sin sommerhit "Boys, boys, boys". Espen Thoresen Hværsaagod-Takkskalduha skal kjøre stand-up show, og FHM har med seg en gjeng spretne cheerleaders som ville være med for å vise FHM-leserne hvor myke de er.

Las Vegas

På finaledagen skal det endelig avgjøres hvem som stikker av med hovedpremien i pokerturneringen, en tur til Las Vegas for to! Og Purple Lounge slenger også med $1000 i lommepenger på toppen.

30 spillere som har kvalifisert seg fra regionfinalene i Purple Lounge Poker og FHMs pokerturneringer skal knive om den gjeve premien, og for dere andre blir det mange andre konkurranser og haugevis med fete premier!

Så dersom du ønsker å være med å bli underholdt av god poker, deilige damer, stand-up komedie, cheerleaders, konkurranser med mer, så bør du kjenne din besøkelstid på utestedet Kamikaze (NB! Flyttet fra Mosquito) i kveld. Dørene åpner kl. 20:30, men møt gjerne tidligere om du vil ha med deg hele pokerturneringen.

Dagens tips: Besøk også gjerne Purple Longe Poker online.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories