Poker Stars World Championship of Online Poker (WCOOP) starter denne helgen

Poker Stars World Championship of Online Poker (WCOOP) starter denne helgen 0001

$10.000.000 totalt i premiepenger.. garantert. Fire events med individuelle garantisummer på over en million dollar, avsluttet med en finale den 1. oktober med minst 3 millioner dollar i potten. Og 1,5 millioner dollar i gratis-plasser vunnet gjennom forskjellige VIP Club og FPP-freeroller.

Tiden er inne for Poker Stars årlige feiring, World Championship of Online Poker. Årets arrangement, det femte årlige, inkluderer 18 turneringer spredt utover 16 dager og det er sammen med den enorme premiepotten en rekord. Det hele starter 16. september og varer til 1. oktober, med minst en turnering hver dag.

WCOOP-turneringene reflekterer hva som er populært i pokerverdenen for tiden, og årets arrangement gir en fin blanding med forskjellige spill. WCOOP sparkes i gang med lørdagens @200+15 Razz-turnering (med $100k garantert). Ved siden av Razz så tilbys også Hold'em, Omaha, 7 Card Stud, og H.O.R.S.E. Sistnevnte turnering, som skal spilles 30. september, prøver likt WSOP sin H.O.R.S.E.-turnering å tiltrekke seg høytprofilerte spillere. Buyin på $5.200 gjør det til den dyreste av alle de 19 WCOOP-turneringene, og den skal ha Barry Greenstein som vert.

Verd å merke seg er blandingen av turneringer som blir tilbydd, blant annet pot og fixed limit, hi/lo-varianter av Omaha og 7 Card Stud. Variasjon er nøkkelordet, og det er gledelig å se. Til motsetning fra mange offline-baserte pokerarrangement som har gått mer og mer over til å kun tilby no limit, så tilbyr WCOOP en blanding av alle de populære pokervariantene. Bare 3 av de 18 turneringene er rene no limit Hold'Em freezeout, og en fjerde er en re-buy Hold'Em-turnering.

Innkjøpsprisene gir også flere muligheter, fra den kostbare H.O.R.S.E.-turneringen helt ned til $320 og $215 i buyin, som til sammen utgjør ni av de atten turneringene. I tillegg til det så har satellitter og freeroller startet allerede som gir plasser inn i turneringene, så enhver Poker Stars-spiller har en sjanse til å spille seg inn til WCOOP for en billig penge. Det er verdensmesterskapet i onlinepoker av mange grunner, og i de neste gode to ukene er Stars stedet å være.

Ingen vet selvsagt hvem som kommer til å bli den neste som setter rekord i pengebeløp vunnet i en onlineturnering. Blir det en stor stjerne godt kjent fra tv? En av Stars egne proffer? Eller en totalt ukjent? I 2004 var det Ragde (Edgar Skjervold) som vant nesten $425.000 i hovedturneringen, og i fjor var det Panella86 med en rekordpremie på $577.342. I år så kommer nok premien til vinneren av hovedturneringen til å knuse den rekorden.

Full informasjon om WCOOPs turneringer finner dere hos pokerstars.com/wcoop/. Vi kommer til å gi dere rapporter fra actionen, så følg med her for flere oppdateringer.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories