Intervju med Joe Beevers

Intervju med Joe Beevers 0001

Joe Beevers blir sett på av mange som gallionsfiguren til TheHendonMob.com. Ofte velkledd, er han kjent som "The Elegance" på grunn av hans forkjærlighet for dyre dresser.

Paul Sandells hos PokerNews tok kontakt med ham for en prat:

PokerNews: Hei, Joe, takk for at du tar en prat med oss. Det har gått noen måneder nå siden Full Tilt Poker-avtalen ble annonsert for The Hendon Mob. Hvordan har det gått så langt?

JB: Det har gått fint. "The Mob" og Full Tilt passer naturlig godt sammen. Vi har nylig lansert Hendon Mob Online Poker League sammen med FTP, og vinneren kommer til å få en $12.000 WSOP-pakke, og får bli med oss i Vegas. Tilbakemeldingene har vært fabelaktige.

PokerNews: Hvordan sammenlikner du avtalen med FTP mot den gamle sponsoravtalen med Prima? Jobber dere mer? Spiller dere mer eller mindre?

JB: Det er en veldig annerledes avtale. Med FTP har vi en del av deres langsiktige fremgang, noe som er veldig spennende. Jeg er mer kritisk når jeg velger hvilke turneringer jeg skal spille og jeg spiller ikke like mye som jeg gjorde de siste tre årene. Jeg spiller fremdeles de fleste store turneringene.

PokerNews: Har Full Tilt gitt deg en Armani-dress med logo ennå? ;-)

JB: Utvalget i FTP-merkede klær og trøyer er utmerket, med de tilbyr oss også merker som kan klistres på klær vi selv velger. Det er jo fint, siden jeg da kan bruke hvilken dress jeg vil.

PokerNews: "The Mob", slik som mange pokerspillere, dro til Vegas under WSOP. Jeg har merket meg at Barny kom i pengene i hovedturneringen. Var det noen andre gode resultater?

JB: Vi spilte ikke like mange turneringer som i fjor. Jeg spilte bare 6 i tillegg til hovedturneringen, og kom i pengene 3 ganger, og kom nærme men ikke helt inn til finalebord. Jeg tror Ram brukte mesteparten av tiden på golfbanen.

PokerNews: Harry Demetriou hadde litt å si om Harrahs på THM-forumet. Hva syntes du om arrangøren denne gangen?

JB: Det var en forbedring fra året før, men det er viktig at Harrahs lytter til spillerne, og det var en del ting som virkelig trenger å bli rettet på. Jesse Jones og WPA kan kanskje hjelpe med å få de tingene spillerne ber om gjort.

Pokernews: Er WSOP for stort nå?

JB: Hovedturneringen er helt klart veldig annerledes i forhold til hvordan den var for fem år siden. For stor? Ja og nei. Ja fordi nå er det for vanskelig for meg å vinne det, og nei fordi den enorme veksten poker har hatt gir oss alle fordeler.

Pokernews: Over til litt mer hjemlige ting. The Hendon Mob ser ut som om de sprer seg ut i flere bransjer. Jeg tenker da spesielt på http://www.pokermob.com . Hva kan vi se der?

JB: Pokermob.com er en side dedikert til pokerinnhold for mobiltelefoner. Det er bakgrunnsbilder for alle favorittspillere, pokerrelaterte ringetoner (sjekk ut Mad Marty-ringetonen) og pokerspill og konkurranser.

Pokernews: I en bransje som endrer seg så mye er det bemerkelsesverdig at The Hendon Mob har klart seg mot tidens tann så godt. Er poker og THM noe som alltid vil ha en stor plass i livet ditt? Eller har du ambisjon om å prøve noe annet?

JB: Poker er livet mitt og kommer alltid til å være en del av det. Jeg fikk tvillingdøtre, Millie og Lola, i februar i år, så prioriteringene mine og synet på livet har helt klart forandret seg. Familien er veldig viktig for meg.

Pokernews: Takk for at du tok deg tid Joe, og lykke til videre i år.

{b[Dagens tips:[/B] Spill mot stjernene i Aussie Millions om du laster ned 888 Poker og kvalifiserer deg gjennom freerollene!

Hva synes du?

More Stories

Other Stories