Everest Poker feirer bursdag

Everest Poker feirer bursdag 0001

Everest Poker, hjemmet til mange av de beste online poker freerollene, feirer nå i september sin andre bursdag, og det gjør de med stil. En $20.000 garantert-turnering har blitt annonsert, og du gjettet riktig, det er en freeroll!

Everest Poker har holdt på i nesten to år, og som mange foreldre vil være enige i så er ikke toårsalderen det mest morsomme du kommer til å oppleve. Men, Everest er ikke i trassalderen, de skriker ikke og nekter på leggetiden. Neida, de gir mort en solid slump med penger i en utrolig freeroll.

Det er enkelt å sikre seg sete i denne turneringen også. Her er to måter å kvalifisere:

- Vær en av de topp 20 spillerne i en hvilken som helst Everest Poker satellitt. Spill i så mange satellitter du vil til du kvalifiserer deg. Satellitter går tre ganger om dagen.

- Vær en av de topp 100 som har tjent flest Summit Points i løpet av 1. September - 25. September. De som er på topp 100 får en gratis inngang til freerollen!

Det er mer. Toppen av kransekaka er at Everest skal kjøre en $5.000 Cash Added turnering med ingen avgift for å delta. Alt du betaler er buyin. Spillere kan kjøpe seg inn direkte for $1000+0 eller kvalifisere seg gjennom $11+0 og $3+0 satellitter som går flere ganger om dagen.

Everest Pokers 2. Årlige $20.000 Freeroll spilles klokken 14:00 GMT den 30. September.

Dagens Tips: Nå er det på tide å laste ned Everest Poker og tjene din del av pengene!

Hva synes du?

More Stories

Other Stories