EPT Barcelona – dag 1B

EPT Barcelona – dag 1B 0001

21 norske pokerspillere, flere kjente og profilerte spillere og noen mindre kjente, satte seg til bordene torsdag for å gjøre sitt forsøk i Barcelona Open eller også event 1 av årets EPT sesong. Når dagen var slutt i dag tidlig ved 04 tiden var det 9 stykker igjen – 1 kvinne og 8 mann som hadde klart å spille seg videre til dag 2. Dag 2 spilles i dag – fredag.

I tillegg til disse 8 fra dag 1B så viste det seg til slutt at det var bare 6 norske spillere videre fra dag 1A. Disse spillerne er (sjetonger i parentes): Kristian Ulriksen (70300), Arild Helland (69700), Johnny Lodden (47100), Sevald Hageland (44700), Dag Martin Mikkelsen (13700) og Alland Dyrstad (8000). Og uoffisielt videre fra dag 1B er: Bjørn Erik Glenne (45700), Cato Eriksen (25100), Imtias Khattak (22900), Vivi Sæthren (13100), Vegaard Nygaard (13100), Jørgen Kjerkhol (11800), Trond Manger (11800) og Andreas Hagen (8800).

Selv om Norge fortsatt er godt representert, så var det ingen god dag for flere av de norske pokerteamene fra Norge. Hele team Norsemen er ute etter å ha hatt uflaks ved flere av situasjonene der spillerne har røket ut. Anders Berg floppet beste mulige hånd, en straight, da han røk ut. Motspilleren floppet nemlig tress, og fikk hus etter at begge hadde gått all in. Edgar Skjervold gikk all in med A-K mot A-J, men ble dratt ut da Juha Helppi fikk straight på river. Og Sverre Krogh Sundbø med K-K ble tatt på sengen av en motspiller som synet et kraftig bud med hånden 7-8 og så floppet tress. K-K igjen kort tid senere og ble slått ut av A-A.

Team Betsson boys har mistet Tore Lagerborg og Pål Hersleth, Ladbrokes har mistet Eirik Bjørklund, Askild Hansen og Åge Spets, Betsafe har mistet Kai Danilo Paulsen og team Eurolinx som spiller med redusert mannskap på grunn av problemer med påmeldingen har mistet Henning Granstad.

Alle navn og nummer fra dag 1B er uoffisielle frem til den offisielle listen blir offentliggjort fra arrangøren en gang i ettermiddag. Vi vil forsøke å komme tilbake med en oppdatert liste over alle spillere både norske og utenlandske som har gått videre til dag 2 så snart listen foreligger fra Spania.

Dagens tips:De aller fleste spillerne i EPT spiller også online - forsøk deg idag du også - Poker Stars er en god start!

Hva synes du?

More Stories

Other Stories