Aylar blir pokerbabe hos Purple Lounge Poker

Aylar blir pokerbabe hos Purple Lounge Poker 0001

Purple Lounge Poker er i øyeblikket på Tour rundt om i norges land. Forrige helg var de i Oslo, Fredrikstad og Lillehammer. Denne helgen står Kristiansand, Tønsberg og Sandefjord for tur. Alle disse turneringene i Norge er freeroller, men man måtte kvalifisere seg via en online satellitt his Purple Lounge Poker for noen måneder siden. Touren går sammen med det anerkjente mannfolkbladet FHM magasin og nettopp fra FHM kommer Tourens pokerdealere – Aylar og hennes modellteam.

Vinnerne fra alle disse turneringene i de forskjellige norske byene vil tilslutt ende opp i en finale i Oslo senere denne måneden, hvor det til slutt sitter igjen en vinner som blir premiert med en ukes tur til Las Vegas og $1000 i lommepenger. Vinnerne i de forskjellige byene blir også premiert med forskjellige premier. Mobiltelefon, en DVD samling og mp3 spiller var blant premiene her.

Som sagt så var denne Touren i samarbeid med FHM magasin og team Aylar. Team Aylar var på forhånd blitt trent opp til å kunne deal kort ved pokerbordene, noe som ryktes at de utførte med stor dyktighet. Men så hadde også Purple Lounge med seg profesjonelle pokerspillere som støttet opp jentene og garantert har hjulpet til med treningen. Den første helgen var Simon "Aces" Trumper med og spilte poker men med en spesiell premie på sitt "hode", og senere i løpet av touren vil Jenny Woo være det samme. (PokerNews Norge har blitt lovt et intervju med Simon Trumper under finalehelgen i Oslo.)

Purple Lounge Poker har ikke bare benyttet denne touren til å promotere seg selv i Norge. Men De har også sikret seg Aylar som sitt nye ansikt utad for seg selv. I en pressemelding fra Purple Lounge Poker sier de følgende: "Det er nettopp blitt bekreftet at Aylar, topp modell og leder av Team Aylar har gjort avtale om å være vårt nye ansikt utad. Aylar er en av de mest ettersøkte modellene, etter toppmodellene, i verden, mer fotografert enn Jordan og konstant blant de 10 mest googlede navnene på internett. I tillegg til å være topp kles og undertøysmodell har Aylar startet sin musikalske karriere – hennes første album har solgt til flere gnager platina i Norge. Aylars kombinasjon av dyktighet, skjønnhet og klasse er perfekt for Purple Lounge Poker. Vårt team kan knapt vente med å begynne å jobbe med henne, og ønsker henne på alle mulige beste måter velkomme til Purple Lounge Poker"

På spørsmål fra PokerNews om Aylar spiller noe poker i dag så svarer presseansvarlig for Purple Lounge Poker at Aylar spiller poker med team jentene i turnebussen og hun vinner oftere enn noen av de andre jentene. Og at hun har mer erfaring fra jobben som pokerdealer fra tidligere arrangementer. Hvorvidt Aylar har noen erfaring som pokerspiller online eller fra andre live arrangementer vites ikke, men PokerNews har blitt lovt å få intervjue også Aylar så snart det lar seg gjøre.

Så dersom du ønsker å se mer til Aylar og teamet hennes mens de er på tour rundt i Norge så anbefaler vi at du går inn på sidene til Purple Lounge Poker og sjekker ut i hvilke byer de er å treffe de neste helgene. I tillegg til å dele ut kortene rundt pokerbordene så underholder de også på de stedene de er. Både team Aylar, FHM's cheerleader gruppe og Espen Thoresen Hværsaagod-Takkskalduha underholder på hele touren.

Følg med fremover så kommer det flere artikler om både Purple Lounge Poker, Simon "Aces" Trumper og selvfølgelig Aylar og teamet hennes.

Dagens tips: Registrer deg allerede i dag hos Purple Lounge Poker.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories