Hvor ofte vil vi se WSOP-finalistene?

Hvor ofte vil vi se WSOP-finalistene? 0001

I løpet av de siste årene så har jeg syntes det har vært interessant å se hvor mange av de nyrike WSOP-finalespillerne som velger å reinvestere pengene i videre turneringsspill. Hvert år ser vi et par fra finalen som turnerer i forskjellig grad, med forskjellig resultat.

Fra fjorårets finalebord så vi Steve Dannenmann i flere turneringer. Faktisk, så vi mer av ham enn av vinneren Joe Hachem, selv om Hachem spilte en hel del turneringer. Tredjeplassen Tex Barch spilte også en del, men han har og spilt i Tunisia i flere år. Andy Black kom tilbake fra flere års fravær til å bli en brukbart solid turneringsspiller, Aaron Kanter spilte noe, osv. osv. Poenget er at hver av disse spillerne sa de skulle prøve seg på flere turneringer, og det gjorde de også.

I år kan det bli ekstra interessant, siden av de ni finalistene er det bare to (unntatt vinner Jamie Gold) som sa de skulle prøve seg på andre storturneringer.

Tredjeplass, Michael Binger, har vært relativt åpen rundt ønsket om å spille en del turneringer i år. I et nylig intervju med BayAreaOnline så han at han kom til å spille noe poker og å "jobbe litt med fysikk". (Binger har doktorgrad i fysikk fra Stanford.)

Selv om åttendeplassen Erik Friberg hintet til at han kom til å gamble bort mye av gevinsten, anmerket han også at han ikke spilte mange turneringer og at han foretrekker actionen i cash-games i stedet for de mer tålmodighetskrevende turneringene.

Andreplassen Paul Wasika var også klar på at han ønsket å spille flere turneringer, men bortsett fra de to så har det ikke vært my snakk om WSOP-finalister som skulle ut og turnere. Noen av spillerne, blant andre niendeplassen Dan Nassif, og sjette plassen Richard Lee, fnyste nesten av ideen og sa at de likte livet som det var og at de ikke hadde noen planer om å endre på det for å spille flere turneringer.

Det vil vise seg snart, under Legends of Poker. Bortsett fra Jamie Gold så vet ikke hvem som kommer, men skulle jeg ha veddet på om det er flere eller færre enn halvparten som stiller, ville jeg ha satt pengene på færre. Men hvem vet, det er vanskelig å motstå fristelsen til å igjen få den følelsen de hadde når de spilte sist.

Dagens Tips: Vinn plass i EPT. Satellitter spilles hele tiden hos Poker Stars.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories