Team PokerNews' Per Erik Løff slo ut Scotty Nguyen, og er klar for dag 3 av WSOP 2006.

Team PokerNews' Per Erik Løff slo ut Scotty Nguyen, og er klar for dag 3 av WSOP 2006. 0001

På den første av to dager av dag 2 i hovedturneringen under WSOP 2006 hadde vår norske representant i Team PokerNews en utrolig avslutning. Per Erik Løff slo ut verdens-stjernen i Poker Scotty Nguyen like før dagen var over, og førte seg selv langt oppover resultatlistene. Per Erik satt igjen med rundt $170.000 da dagen ble avsluttet og er dermed god over gjennomsnittet ved inngangen til dag 3 som spilles fredag ( natt til lørdag norsk tid)

Nøkkelhanden gikk Per Erik u tog gjorde et raise pre-flop til $4.500 med A-K på handen, og fikk en re-raise av Mr. Nguyen med $10.000 som da satt med A-J. Per Erik callet for å få se hva floppen gav av kort, som ga et ess (A) med to små kort. Per Erik gikk ut med et bet og ble re-raiset all-inn av Scotty Nguyen. Per Erik callet igjen. Nok et ess kom på turn, og da var det bare en J igjen som evnt kunne redde Mr. Nguyen men siste kortet gav ham ingen hjelp og han var utslått av turneringen.

Med denne potten befinner Per Erik Løff seg i en god posisjon til å spille seg inn i pengene i løpet av dag 3. Det er for øvrig 873 spillere som får betalt i turneringen. 873. plass får utbetalt $14.600, men de tre øverste plasseringene gir henholdsvis $4.123.310, $6.102.499 og hele $12.000.000 (12 millioner dollar) til vinneren.

I vår artikkel fra i dag tidlig kom vi i skade for å si at det bare var 5 nordmenn igjen fra dag 2A, mens det i virkeligheten er minst 10 spillere som er videre til dag 3. Det kan være enda flere enn dette, men de som vi kjenner navnene på hos poker.no er: Marius Høgtun, Morten Sivertsen, Jon Eirik Einarsveen, Andreas Hagen, Marius Sørensen, Tore Michaelsen, Øystein Halland, Robin Eirik Reed, Steinar Karlsen i tillegg til Per Erik Løff. Totalt er det cirka 570 spillere som har spilt seg videre fra dag 2A.

Litt informasjon om Scotty Nguyen. Han er født i Vietnam, men bor i dag i USA. Han er en av de spillerne som har presentert seg selv gjennom en år-rekke i alle pokersammenhenger. Han blir kalt for "The Prince of Poker" og etter hans VM tittel i 1998 har han vært en av de spillerne som ALLE vil snakke med, bli sett sammen og feste sammen med.

Listen over hans prestasjoner og plasseringer i poker er MEGET lang, men her er en kort liste av hans beste resultater.

– Verdensmester i poker 1998

- Han har totalt 4 WSOP bracelets

- Han ligger på 7. plass på listen over de spillerne som har spilt inn mest penger I verden.

- Han har 1 WPT tittel

- Han er nr.20 i verden som har spilt inn mest penger i WSOP turneringer

Dagens tips: Vil du spille mot Per Erik, så spiller han ofte på PokerStars

Hva synes du?

More Stories

Other Stories