Oslo er første stopp for Purple Lounge/FHMs pokerturne

Oslo er første stopp for Purple Lounge/FHMs pokerturne 0001

Som nevnt tidligere så har det London-baserte selskapet Purple Lounge Poker samarbeid med FHM og reiser rundt i landet med turneringer som leder opp til en finale i Oslo i September!

Det spesielle med disse turneringene er at hver dealer er håndplukket blant FHM sine skjønnheter (som du ser på bildet) og de har alle blitt lært opp til å dele kort til disse luksusturneringene. Og ikke bare kommer det til å spilles poker, det blir også kabarèt-underholdning på alle rundene, noe som vil gjøre det til en minneverdig kveld.

Flere har sikkert sett muligheten til å spille seg inn i disse turneringene, og mange har prøvd. Mer enn ti freerolls ble spilt som kvalifisering til live-turneringene, men beklageligvis er det nå for seint. Om du ikke har plass nå kan du heller ikke få en, siden den første liveturneringen starter straks.

Purple Lounges sponsede proff, Simon Trumper, blir med på turneen og PokerNews følger også med. Simon sa når han først begynte hos Purple Lounge at "..lifestyle, moro, og kjendiser..." er det Purple Lounge tilbyr onlinespillere. FHM-turneen bekrefter vel dette.

Første runde spilles i Oslo den 24. August. Etter det tar de turen til Fredrikstad den 25., der vår mann i PokerNews Norge har vunnet seg plass, og Lillehammer den 26.

Etter en kort pause fortsetter de til Kristiansand den 31., Sandefjord den 1. September, Tønsberg 2., Stavanger, Haugesund og Bergen fra 7. til 9. og til slutt Trondheim den 14.

De beste fem spillerne fra hvert heat fortsetter til finalen i Oslo den 22. September, der en stor gruppe spillere og andre gjester vil samles for det som tegner til å bli en storslått finale for Purple Lounge og FHM sin turne gjennom landet.

Følg med fremover, PokerNews kommer med mer etter hvert som turneen reiser rundt i landet.

Dagens tips: Selv om du ikke har plass i liveturneringene er det ingen grunn til ikke å besøke Purple Lounge Poker .

Hva synes du?

More Stories

Other Stories