Starten av sesong 2 på PPT utsatt

Starten av sesong 2 på PPT utsatt 0001

Samtidig som sesong 1 av Professional Poker Tour (PPT) sendes på Travel Channel, så har skjemaet for sesong 2 av denne utrolig populære Tour blitt forandret.

Denne sesongen var planlagt å starte den 11. september med Borgata Poker Open, men skjemaet har nå blitt forandret og sesong 2 vil starte 7. november med arrangementet på Foxwood som første turnering denne sesongen. Årsaken til denne endringen i skjemaet er at det enda ikke finnes noen TV avtale for sesong 2. Travel Channel har tidligere gjort avtale for sesong 1 av denne touren, men har bestemt seg for å ikke sende sesong 2. Selv om Borgata da ikke lenger vil ha første turneringen i denne touren, så vil den komme en erstatningsturnering senere iløpet av sesongen. Sannsynligvis vil det bli i løpet av Januar 2007 når Borgata Winter Open skal spilles.

PPT er ikke bare en vanlig pokerturnering som sendes på TV. De har samlet sammen det beste av det beste innen poker hvor de kjemper mot hverandre i spennende og kvalitativ poker. En komplisert kvalifiseringsprossess brukes for å avgjør hvilke spillere som får spille PPT og ikke. Og nå takket være denne endringen i skjemaet for oppstarten av årets sesong, kan enda flere kvalifisere seg. Det kan nemlig tenkes at de benytter statestikk fra sesong 5 av WPT og resultatene fra årets WSOP for å avgjøre hvilke spillere som er kvalifisert til å delta.

Selv om årets største turnering nettopp er avsluttet, så er det ikke stille og rolig i pokerverdenen. Det er like før starten av store arrangementer som WPT, EPT og nettopp PPT, samt mange flere både mindre og større arrangementer. Så vi har fortsatt store mengder poker å se frem imot resten av 2006.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories