PokerNews.com lanserer Dansk side

PokerNews.com lanserer Dansk side 0001

PokerNews.com annonserte i dag lanseringen av dk.pokernews.com noe som gjør at pokernews.com nå har hele fjorten språk.

"Folket i nordeuropa har vist like mye interesse for spillet som resten av verden.", sa Damon Rasheed fra PokerNews. "Vi er stolte over å kunne legge til Danmark til vår stadig økende liste over land og språk vi er representert i. Med toppspillere som Gus Hansen, så har det danske folket vist et sterkt ønske etter å vite hva som skjer i pokerverdenen. Med lanseringen av dk.pokernews.com er vi glade for å kunne gi dem de mest oppdaterte nyhetene i pokerverdenen på et daglig basis, på deres eget språk."

Den globale rekkevidden til PokerNews fortsetter å vokse, og flere språk er på vei. De fjorten språkene representert nå er Engelsk, Tysk, Fransk, Nederlandsk, Italiensk, Russisk, Svensk, Norsk, Polsk, Dansk, Gresk, Portugisisk, Kinesisk (to dialekter), og Japansk. Minst to språk til skal lanseres mot slutten av året, med enda flere i løpet av 2007.

"Poker er et globalt spill", kommenterte Rasheed. "Vi er glade vi har kunnet tatt ledelsen i mange land, og håper det danske folket synes dk.pokernews.com en nyttig og informativ ressurs."

Pokernews Norge ønsker Danmark hjertlig velkommen i familien og ønsker de lykke til med sidene.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories