888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Pokerklient legger ned

Pokerklient legger ned 0001

Så kom dette også – en pokerklient som legger ned. Frem til i dag har alt dreid seg om nye pokerklienter som spretter opp som "paddehatter". Men nå har altså beskjeden kommet fra en klient om at de legger ned. Trist, men det var vel ikke annet å vente enn at med alle de forskjellige sitene som er ute på markedet i dag så måtte dette komme før eller senere dessverre.

Vi finner følgende beskjed på sidene til All in poker: Det er med beklagelse vi må informere deg om at All In Poker lukker ned med øyeblikkelig virkning. Dessverre har ikke vår multilevel marketing modell blitt utnyttet av nok mennesker til at videre drift er mulig. Takk for din støtte
Websiden og pokerklienten vil være tilgjengelig for deg frem til fredag 22. september 2006 for at du skal kunne ta ut dine penger. Vær vennlig å vær oppmerksom på at etter denne datoen vil alle gjenværende midler ikke være tilgjengelige.
Dersom du ønsker å ta ut dine midler, vennligst gå til vår bank side i pokerklienten.
Innskudd og spill er stengt med umiddelbar effekt.

Vi må bare legge til at det står respekt av måten All In Poker løser dette på. Vi har jo sett andre tilfeller hvor bare alt har blitt stengt ned og alle aktiva for kundene har blitt utilgjengelige. Vi beklager igjen å innse at en pokerklient ikke klarer å drive videre idag.

Hva synes du?