Per Erik videre til dag 5!

Per Erik videre til dag 5! 0001

Det har vært en dag tettpakket med action for Per Erik Løff, men vi gleder oss over å kunne melde at Team PokerNews-spilleren har etter å ha opplevd både topper og bølgedaler gått videre til dag 5.

Per Erik startet dagen med rundt 400.000 i chips, og var dermed den norske spilleren som lå best an. Før middagspausen ble han involvert i en større pott som hentet ham nesten opp til 800.000 chips. Han hadde en god periode med fin flyt og god kontroll på bordet, men etter noen uheldige hender falt han ned på rundt 380.000 chips. Dette snur seg raskt og Per Erik stormer opp på en ny topp når han får utdelt AA på hånda. Etter å ha raiset blir han re-raiset, og etter at de andre involvert kaster seg høyner Per Erik all in og får syn. Motstanderen viser KK, bordet gir ingen hjelp og Per Erik tar hjem en enorm pott.

Per Erik er oppe på over en million i chips og helt i toppsjiktet av de som er igjen når han går på en smell. QQ står seg ikke mot KK og Per Erik faller tilbake ned på 400.000 chips noe som også blir det han avslutter dagen med. Det er nå tilbake til hotellet for hvile og oppladning til dagen etter. Det blir lange dager, sier Per Erik, og man blir trøtt utover.

Når dag 5 starter er Per Erik plassert som nr. 110 av 135 gjenværende. Kanskje ikke det beste utgangspunktet, men han har vist at han kan hente seg opp igjen tidligere og vi håper og tror han vil gjøre det igjen. PokerNews holder pusten og håper på finalebord!

LYKKE TIL Per Erik!

Hva synes du?

More Stories

Other Stories