Per Erik godt på vei mot sin drøm i WSOP.

Per Erik godt på vei mot sin drøm i WSOP. 0001

World Series of Poker – Event #39 – $10.000 – main event er godt i gang. 8773 spillere fordelt på 4 startdager startet på tidenes største pokerturnering. Cirka 3300 gikk videre til dag 2 – som igjen var fordelt på 2 dager (dag 2a og dag2b). Disse 2 dagene fordelt på 6 dager var gjennomført onsdag kveld eller torsdag morgen norsk tid. Norge stilt til start med cirka 100 spillere – 17 av de har spilt seg gjennom disse første dagene. Og fredag formiddag 12.00 (Las Vegas tid) setter disse 17 norske sammen med 1159 andre spillere seg ned for å spille videre til det til slutt – 10. august – sitter igjen en spiller som er verdensmester 2006 og 12 millioner dollar rikere.

Blant disse 1176 gjenværende spillerne har Team Pokernews sin norske representant - Per Erik Løff. Vi har intervjuet Per Erik ved flere anledninger tidligere, så noe ny presentasjon trengs ikke. Men vi har selvfølgelig tatt en ny prat med Per Erik for å høre hvordan WSOP har forløpt seg for hans del og hva han mener om sine videre muligheter.

PN: Hei Per Erik. Grattis med kjempeinnsats så langt i wsop – dette er jo sinnsykt bra. Er alt vel "over there"?

Per Erik: Jo takk for det – jeg er kjempefornøyd nå med både spillet mitt og sjetongmengden jeg har etter dag 2 og bare lengter etter å komme i gang med dag 3.

PN: Fortell oss som ikke har opplevd WSOP på nært hold hvordan det er å være i pokermekka og deltaker av verdens største pokerturnering?

Per Erik: Jeg fikk en ganske ok start og var opp i 17 k sjetonger første dagen, men fikk senere en smell som svei hardt. Og på det laveste var jeg helt nede i 2500 sjetonger bare. Mens jeg lå der nede og var shortstacked var det en del all inn situasjoner som jeg overlevde, men kunne lett ha vært ute av turneringen. Til slutt doblet jeg opp til 5000 k og derifra bygde jeg meg opp til cirka 20.000 når dag 1 var over.

Men jeg er overrasket over hvor mange utrolig dårlige spillere som deltar her. Det er veldig tydelig at det er mange som har vunnet turen hit og ikke måtte betale noe. Folk som spiller med A-x hele veien ut uten å ha truffet et eneste kort – kun A høy! Slike spillere er jo bare en ren gave om man klarer å sortere de ut hehe!

Men alt i alt så var dag 1 en meget tung dag på "jobb". Satt lenge som shortstacked og hadde ingen muligheter til å "jobbe".

Men jeg synes selv jeg har utviklet spillet mitt mye bare ved å delta i wsop. Det har jo vært spillere fra alle nivåer ved bordene jeg har sittet ved. Av de mest kjente som jeg kjenner navnene på er Tiffany Williams som røk tidlig ut på dag 1. En liten periode når jeg var shortstacked satt Eric "rizen" Lynch på bordet. Han var en meget hyggelig kar – vi snakket hele tiden og diskuterte poker osv – og han ønsket meg alltid lykke til når jeg var all inn osv. Og så har vi jo situasjonen på slutten av dag 2, hvor jeg slo ut Scotty Nguyen da. Hadde jeg bare tenkt litt lenger før jeg callet den siste all inn fra ham hadde handen blitt tatt direkte opp på TV. Men det var fryktelig mye oppstyr like etter at dette hadde skjedd. Men alt var jo bare gøy da – jeg hadde jo allerede vunnet handen .

PN: Hva er målsetningen din videre nå da Per Erik. Nå står det jo klart foran deg til de helt store høyder og du er allerede MYE nærmere drømmene vi snakket om i forrige intervju.

Per Erik Min første målsetning nå er selvfølgelig å fortette å bygge meg oppover. Første målsetning er å bygge til over 300.000 sjetonger og så å komme meg inn i pengene selvfølgelig. Men jeg kommer ikke til å sette meg tilbake for å oppnå dette. Jeg har bestemt meg for å prøve ganske aggressivt spill. Normalt blir jo mange spillere ganske tighte jo nærmere pengeutbetalingene man kommer. Dette skal jeg forsøke etter beste evne å utnytte.

Men uansett hva som skjer videre har dette vært en opplevelse for livet. 1 – slå ut en tidligere verdensmester i poker. 2 – komme seg inn blant de 15 % beste pokerspillerne i verden i 2006. 3 – oppleve Las Vegas. 4 – møte mange personligheter innen poker. 5 – utvikle mitt eget pokerspill + mye mye mer egentlig.

Strålende Per Erik. Uansett hva som skjer på filten videre i wsop 2006 så må du ha LYKKE TIL. Vi snakkes igjen garantert - uansett hva som skjer!

Dagens tips: Vår nye partner PokerOcean vil kjøre flere freeroller til "Aussie millions". Registrer deg allerede i dag.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories