888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Party Poker annonserer

Party Poker annonserer 0001

Party Poker har alltid vært kjent for å gi spillerne det de vil ha. Det blir de enda mer kjent for nå, når de har annonsert en freeroll av episke proporsjoner, som gir over 16 millioner dollar i premier over de neste 11 månedene.

Turneringene som består av 32 ukentlige $100k-turneringer, 8 månedlige $1.000.000-turneringer og en finale med over fem millioner dollar i premiepotten, er alle del av en kampanje som Party Poker har døpt "Monster".

Det kommer til å være ukentlige turneringer man kan kvalifisere seg inn til $100k-freerollene, som også kan kvalifisere spillere inn i de månedlige turneringene, og til slutt den store finalen. Spillere kan kvalifisere seg på fire måter: ved å spille i et Monster jackpot cash game som gir alle som spiller det aktuelle nivået en billett når jackpoten slår til. Bortsett fra det kan man vinne en Monster SNG-turnering, vinne en vanlig Monster-kvalifiseringsturnering eller ved å være en av de som har tjent mest PartyPoints.

Uten tvil kommer dette til å være fokus for Party Poker sin markedsføring over de neste 10 månedene, så forvent å høre mye om "Monsteret" fremover.

Finalen spilles den 7. Juni, 2007, når 6 spillere skal konkurrere i en live-turnering om $5 millioner i potten, noe som kan vokse etter hvert som flere spillere blir med. "Vi har garantert de første fem millionene, men det er bare starten" sier Warren Lush, talsmann for Party Poker. "Premiepotten er i utgangspunktet enorm, og den vokser seg større og større. Jo flere spillere som spiller, jo større blir premiepotten i finalen. Den kommer til å bli historiens største."

Dagens Tips: ALLE kan kvalifisere seg til denne monsterturneringen hos PartyPoker

Hva synes du?