12 millioner dollar til vinneren!

12 millioner dollar til vinneren! 0001

Hovedturneringen av WSOP 2006 er godt i gang og i skrivende stund nærmer dag 2a seg ferdig (dag 2b spilles i morgen – eller starter i kveld norsk tid). Turneringsdirektøren har nettopp annonsert at det er 1 time igjen av dagens spill. Når de avslutter for dagen har de da spilt halvveis inn i level 11. Premiene er annonsert og førstepremien er på hele $12.000.000 eller godt over 70 millioner norske kroner

Premiene for årets WSOP er blitt offentlig-gjort og de tre øverste plassene er: $12,000,000 til vinneren, $6.102.499 til nummer 2 og 3. plassen vil få $4,123,310. Totalt vil 873 spillere få utbetalinger. Den laveste premien er på $14.600

Team pokerNews norske representant Per Erik Løff er fortsatt meget godt med i turneringen. Like før denne artikkelen ble skrevet økte han sin chipsmengde til rundt $176 k og dersom han fortsetter dette spillet så skulle han kunne bli blant spillerne som får utbetaling. Per Erik sendt oss nettopp en SMS med følgende tekt: "Slo ut Scotty (en verdensmester) – masse TV og oppstyr her nå. Jeg har 176.000 og det er 1 time igjen å spille nå i kveld. Snakkes." Vi antar at han snakker om Scotty Nguyen, men har ikke fått dette bekreftet.

Av andre nordmenn som fortsatt er med i turneringen i dag 2a kjenner vi til: Jon Eirik Einarsveen, Andreas Hagen, Marius Sørensen og Tore Michaelsen i tillegg til Per Erik. I tillegg er det cirka 25 norske spillere som venter på å spille dag 2b. Alle navn er hentet fra Poker.no som følger wsop 2006 direkte.

PokerNews Norge kommer tilbake med mer stoff om wsop og håper vi kan få kontakt med Per Erik Løff og få en historie om hvordan livet i wsop har vært. Følg med de neste dagene.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories