Jamie Gold med uttalelse om søksmål

Jamie Gold med uttalelse om søksmål 0001

Det virker som om mye av nyhetsbildet i pokerverdenen i det siste har vært preget av søksmål. Tidligere svarte WPT på søksmål fra syv proffspillere, og i går svarte WSOP-mester Jamie Gold på søksmålet fra kollega, og kanskje partner, Crispin Leyser.

Gjennom sin PR-mann slapp Gold denne pressemeldingen angående søksmålet:

"Jamie Gold er skuffet over at saksøker, en mann han har bare kjent siden juli i år, har valgt å saksøke i stedet for å fortsette partenes diskusjon om å finne en løsning på saken. Mr. Gold har god tro på det amerikanske rettssystemet og mener det er bedre å ta saken for retten, enn å la den føres i aviser og andre media. Han er glad for å ha hatt muligheten til å delta i og vinne WSOP, og er fornøyd med kvaliteten på turneringen, sine enestående motstandere, og Harrahs som organiserte det hele. Mr. Gold er videre takknemlig for støtten fra sine fans og sin sponsor, Bodog.net, og håper at denne saken ikke kommer til å trekke oppmerksomhet fra den enestående innsatsen til hele feltet i WSOP."

I mellomtiden ligger førstepremiepotten på 12 millioner dollar fremdeles i kassa til Rio og kan vel finne på å bli liggende der lenge ennå.

Selv om denne disputten er kun mellom to personer kan man ikke unngå å tenke på hvilken effekt dette kommer til å ha på pokerverdenen. Dette og søksmålet mot WPT er det meste pokerverdenen har sett av høyprofils søksmål i perioden etter Moneymaker-tiden.

La oss håpe at begge disse saken blir løst raskt og at alle involverte kan gå tilbake til normalt gjenge, og at goodwillen og veksten i spillet kan fortsette.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories