GSN fortsetter med High Stakes Poker - Inviterer verdensmester

GSN fortsetter med High Stakes Poker - Inviterer verdensmester 0001

Etter suksessen med den første sesongen i serien, og den fortsatte veksten i seere under andre sesong, så har GSN (tidligere kjent som Game Show Network) bestemt seg for å sende en tredje sesong av serien. Samtidig som de har annonsert innspillingsskjema har GSN også sendt invitasjon til mannen som nettopp vant historiens største pokerturnering.

GSN har invitert regjerende verdensmester Jamie Gold, som akkurat sikret seg 12 million dollar i førstepremie i hovedturneringen under WSOP og plass blant de rundt to dusin menneskene som har gjort serien High Stakes Poker populær. Foreløpig vites det ikke om han takker ja til invitasjonen, men om han gjør det vil det øke kvaliteten enda mer på en serie som har vist poker slik det virkelig skal spilles.

"Vi satset mye på at High Stakes Poker kom til å bli en suksess, og vi har vunnet stort på det," sa Rich Cronin, sjef for GSN. "Dette programmet har vist seg å være en hit blant pokerfans. Vi kunne ikke ha vært mer fornøyd med responsen vi har fått fra seere og kritikere, som har kalt High Stakes Poker for et program man bare må se, og det beste pokerprogrammet på TV."

I de forrige to sesongene har High Stakes Poker presentert noen av de største navnene i pokerverdenen i dag. Spillere som Doyle Brunson, Daniel Negreanu, Barry Greenstein, Sam Farha og mange andre har vist oss ferdigheten som kreves i poker, i en setting der spillerne må investere minst $100.000 av sine egne penger for å spille. Vist oss med hjelp fra Henry Orenstein (pokerkameraets far) og med kommentarer fra A. J. Benza og Gabe Kaplan, så har programmet raskt vokst til å bli en av de mest populære pokerseriene på TV, og med muligheten for at den tredje sesongen har med seg verdensmesteren, så kan det bare bli større.

Selv om det ikke har vært noe sted eller spillere valgt ennå så skal opptakene starte i Oktober. GSN annonserte at det på slutten av andre sesong vil bli vist reprise av første sesong som en innledning til premieren av den tredje sesongen av High Stakes Poker mot slutten av 2006. Man får merke i kalenderen når man skal begynne å se etter episodene.

Dagens tips: Spill online 24 timer i døgnet hos Pacific Poker

Hva synes du?

More Stories

Other Stories