Eksklusiv freeroll for 888.com UK Poker Open

Eksklusiv freeroll for 888.com UK Poker Open 0001

Verdens beste pokerspillere og 888.com/Pacific Poker sine online-vinnere skal samles fra den 25. September til 8. Oktober for å spille UK Poker Open. Spillerne skal konkurrere om en andel av $500.000 i denne TV-overførte turneringen med vert Matthew Stevens, snooker mester og vinner av den aller første UK Poker Open.

Så, hør her! PokerNews er stolte over å kunne annonsere en eksklusiv freeroll der vinneren får følgende pakke:

- $5.000 verdt billett til å spille UK Open

- $2.500 rett i lomma til å dekke reise og opphold!

På grunn av at dette er en eksklusiv turnering kommer det garantert til å være relativt få som starter, og dermed færre å slå for å vinne premien. Du blir ikke nødt til å spille mot alle 888.com/Pacific Poker-spillerne for å vinne!

Hva må du gjøre?

For å kvalifisere må du melde det opp hos 888/Pacific Poker gjennom denne linken, men hvis du allerede har meldt deg opp gjennom våre linker så kan du fremdeles kvalifisere deg. Du må så sette inn minst femti dollar, og spille deg opp til 250 Pacific Poker-poeng.

Vinneren av denne freerollen får UK Open-pakken og $2.500 dollar. 888/Pacific Poker kommer til å gi beskjed til alle spillere som har nådd kravene, og kommer til å sende invitasjoner til turneringen.

888/Pacific Poker gir bort denne pakken bare til spillere som dekker de nevnte kravene. Dette betyr at du har en god sjanse til å faktisk vinne en plass! Datoen freerollen spilles er Søndag 10. September, klokken 19:00 (13:00 EDT).

Pakken kan ikke overføres og vil bli gitt til spilleren på 2. plass om vinneren velger å ikke reise. Pakken kan heller ikke byttes i penger.

Sett i gang, og spill deg inn til UK Open!

Dagens tips: Last ned 888 Poker her og kvalifiser deg til freerollen, og samtidig tjen deg $100 i bonus.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories