Online pokerhelg - debut på Full Tilts FTOPS lokker frem stjernene

Online pokerhelg - debut på Full Tilts FTOPS lokker frem stjernene 0001

Siden mange av toppspillerne var litt slappe etter WSOP, så lette onlineverdenen etter noe som kunne vekke interessen for de store turneringene denne helgen. Debuten på Full Tilts Online Poker Series kom akkurat som bestilt, med Howard Lederer og Roland De Wolfe på finalebord. De var nære på å ende opp i duell om pengene i denne $250k-turneringen.

Full Tilt Poker $250.000 garantert

Full Tilt Poker økte garantisummen på søndagens $200+$15-turnering da den markerte starten på Full Tilt Online Poker Series (FTOPS). Etter WSOP virker det som om Full Tilt har fått proffene sine til å jobbe hardt ved bordene, og i dag var Clonie Gowen, Andy Bloch og John Juanda noen av de som stilte opp. Men tilskuerne gikk berserk når selveste Howard Lederer nådde finalebordet, sammen med Full Tilt-venn Roland De Wolfe. Roland startet som chipleader med 1,2 mill., mens Howard kom inn på 3. med så vidt i underkant av 700k.

Actionen på finalebordet startet med at Roland sendte hjem P0KERPR0 på 9. plass. Roland synet all in med KQ og var dominert av AQ, men traff en konge på turn og endte da opp med 1,9 mill. i chips totalt. Howard Lederer gikk på en smell tidlig og endte under 250.000 og så ut til å være i trøbbel når han skjøv all in og ble synet av både short stack raisenu og hoodini10 som hadde nok chips til å dekke begge. Howard Lederer viste KK, raisenu QQ og hoodini10 99. Bordet ga ingenting, og Lederer tredoblet stacken sin, til stor jubel fra tilskuerne. Etter at Roland vant en pott på 3,6 mill og skadeskjøt CreekBottom1 ved å floppe tress i 9 mot CreekBottoms overpar, begynte publikum å klage over mulig juks, og enda mer etter at han slo ut Thanks, LLPC og LUVEMnLEAVUM.

Ting ble enda mer merkelig når de to proffene røyk i tottene på hverandre. Howard skjøv all in med 500k og ble synet av Roland. Howard viste K7 og lå langt bak Rolands 77 helt til en K viste seg på floppen. To hender etter skjøv Howard inn med 55 og ble synet av Rolands A5, akkurat motsatt situasjon som i sted. 55 Holdt og Lederer endte med 2 mill. i chips. Roland fikk overtaket da han skjøv all in etter at Lederer hadde bydd 600.000 på en K9K-flopp, og vant en pott på 2 mill. Så slo han på mirakuløst vis ut Howard med A5 mot A6 ved å treffe 5 på turn. Roland ledet 5:1 over hoodini10, men bestemte seg for å slå en avtale - visstnok den første i Full Tilts historie. Roland gikk dermed av med pengeseieren, selv om hoodini vant den tomme all-in-festen som fulgte etter avtalen var slått.

Resultater:

Roland De Wolfe $77.000

hoodini10 $65.000

Howard Lederer $40.500

LUVEMnLEAVUM $32.500

LLPC $24.520

thanks $18.000

CreekBottom1 $11.600

raisenu $8.400

P0KERPR0 $5.948

PokerStars 1 million garantert

Med WSOP avsluttet og World Championship og Online Poker på vei, var det ingen overraskelse at Pokerstars nådde nesten rekord i antallet deltakere på søndag. Det som var overraskende var hvor fort feltet krympet. Finalbordet ble avgjort på under åtte timers spill. Jonath24 (4 mill.) og DeuxExMachin (3,8 mill.) var de som tok ledelsen fra starten med over halvparten av chipsene i spill delt mellom seg. Isac røyk først, etterfulgt av AA big loser og blackeleven. Spillet fortsatte med fem spillere en kort periode til alle hadde omtrent likt antall chips og spillerne begynte å snakke om en avtale. Overraskende nok så ble beløpene basert på antall chips godtatt av alle og de fleste spillerne ble sikret omtrent 75.000 dollar.

Spillet fortsatte om de resterende $20.000, og Stevlask gikk ut på femte, etter å ha tenkt lenge over en all in call som viste seg å være kostbar da han viste AJ mot AQ. DeusExMachinslo dermed ut ham, og kort tid etter slo han også ut jonath34 med TT mot A8 og sikret ser rundt 70 % av chipsene. Kraven23 doblet opp mot jmega når topparet holdt mot draget til jmega, men var fortsatt 2:1 underdog når han gikk headsup. Kampen varte ikke lenge da Kraven23 skjøv all in med K7s preflop, og ble synet lynraskt av DeusExMachin med AQ. Bordet ga ingenting og Deus sikret seg de resterende $20.000.

Resultater:

DeusExMachin (Jersey City, NJ) $98.360

Kraven23 (Humboldt, IA) $76.112

jmega (Richmond Hill, ON. Canada) $74,609

jonath34 (Brooklyn, NY) $89.940

Stelvask (Redondo Beach, CA) $70.660

porpe (Petitie Ile, Reunion) $29.465

blackeleven (San Diego, CA) $22.982

AA big loser (Beavercreek, OH) $17.089

isac (Stockholm, Sverige) $10.607

Party Poker Sunday Million Guaranteed

Party Pokers Sunday Million Guaranteed tiltrakk seg også mange spillere, med 5535 påmeldte som konkurrerte om $171.000 i førstepremie. Det som var overraskende først var at verktøyet for å sette avtaler hos Party Poker hadde forsvunnet. Spillernes manglende evne og vilje til å bruke denne hadde vært en stående vits tidligere, men den var allikevel savnet. GARFIELD__25 startet med litt under 6 mill. i chips, og resten av spillerne hadde mye jobb foran seg om de skulle ta igjen.

Shortstacken Maya0 ble slått ut først, etterfulgt av en uheldig sloNik som gikk all in for mindre enn big blind med AJ, og måtte se på at mikeyKay checket med 23 og vant. Murilo906 var også uheldig og ble slått ut med KK mot AQ, og det var også Killar_T som hadde tress i 6 og ble møtt av tress i Q. Texas_great gikk ut like før pause med topp-par mot wwwsop som floppet flush, og det var bare fem igjen. MikeyKay reduserte det til fire når han fikk straight på river med sin 88 mot GARFIELD__25 med AT etter å ha floppet A. Han gjorde det igjen med 22 mot thePokerJoe9 når han fikk 2 på river og sikret seg tress. Etter det var det headsup mellom MikeyKay og SHIPPEDtPOT1, som hadde en 2:1 ledelse. Dette tok mikeyKay raskt igjen og de var jevnt i chips, før han igjen falt tilbake til start. Alt var plutselig over da mikeyKay høynet til 400k og SHIPPEDtPOT1 skjøv all in med 19 mill. og mikeyKay synte med 8 mill. Mikey lå godt an med KQ mot K7, men 7 på flop avsluttet brått turneringen.

Resultater:

SHIPPEDtPOT1 $171.585

mikeyKay $93.652

wwwsop $58.117

thePokerJoe9 $47.047

GARFIELD__25 $38.745

texas great $30.442

Killar_T $22.140

Murilo906 $16.605

sloNik68 $11.070

maya0 $5.535

Hva synes du?

More Stories

Other Stories