Bonusjegeren, del 7 - Pacific Poker

Bonusjegeren, del 7 - Pacific Poker 0001

Den første innskuddsbonusen på Pacific Poker er ikke den enkleste å få ut, men det er noen grunner til hvorfor jeg har valgt å snakke om Pacific Poker i dag. Den første grunnen er at Pacific Poker i lang tid har hatt rykte på seg for å ha lav ferdighet på spillerne sine. Dette var i stor grad på grunn av at Pacific i lang tid ikke har tillatt flere enn ett bord samtidig på sin side. Dette ble endret nylig, og du kan nå spille flere bord. Om dette kommer til å ha noen effekt på kvaliteten på spillet vil vise seg. Slik det er nå, så er lav-nivå no limit spill preget av lite ferdighet, så man kan tjene noen kroner her.

Den andre grunnen til at jeg ser på Pacific Poker er at Pacific Poker sin bonus er sjelden på den måten at den lar seg lettere ta ut om man spiller no limit i stedet for fixed limit. Nesten alle bonuser jeg har sett på har lettere latt seg ta ut om man spiller fixed limit, så det er bare rettferdig at jeg nå ser på en som lar seg ta ut relativt raskt på no limit.

Den tredje, og viktigste, grunnen er at PokerNews nylig har forhandlet seg frem til 4 eksklusive freerolls med Pacific Poker. Disse freerollene sender fire heldige spillere til $10.000-turneringen Aussie Millions Main Event i Januar 2007. New Zealanderen Lee Nelson, forfatter av turneringsstrategi-boken Kill Phil, vant denne turneringen i år, og fikk med seg over en million dollar i premie, og nå kan altså du sikre deg denne premien om du er en av de som får plass på Team PokerNews.

Hver av de fire pakkene er verdt $12.000, og spilles følgende datoer.

 26. August

 21. Oktober

 18. November

 16. Desember

Innskuddsbonusen

Hvis du bruker bonuskoden POKERNEWS, får du en innskuddsbonus på 60 % opp til 100 dollar. Så, sett inn 167 dollar for å få maks bonus. Bonuskoden gir deg også mulighet til å delta i freerollene nevnt ovenfor.

Uttak

Innskuddsbonusen hos Pacific Poker lar seg ta ut annerledes enn de vanlige pokersidene sine bonuser. De regner med pengeflyt i stedet for antall hender med rake. Siden de gjør det er det samme hvilket spill du spiller for å klarere, og bonusen kan faktisk gå raskere å få ut når du spiller no limit. For hver dollar av bonusen du skal ha ut, må du ha satset 25 dollar i et spill med rake. For å få hele bonusen må du dermed satse 2500 dollar totalt.

Du klarerer bonusen i et tempo av 5 dollar per time per bord om du spiller no limit $1/$2. På dobbelt nivå spiller du ut den dobbelt så raskt. Til sammenlikning så vil du få $1,50/time/bord om du spiller limit $1/$2. Som du ser, så er dette helt klart en bonus for de som liker å spille no limit.

Kvaliteten på spillet

Som nevnt tidligere så er spillene med lave stakes lettere enn de fleste liknende spill på andre pokersider. Det er vanskelig å si hvor lenge det kommer til å vare nå som det er åpent for å spille flere bord samtidig, men det er antakelig lurt å ta ut bonusen jo før jo heller.

Annen info om Pacific Poker

Som alltid, en kløktig bonusjeger ser på ekstra tilbud når han velger hvilke bonuser han skal ta og i hvilken rekkefølge. Her er hva Pacific har å tilby:

 4 x $12.000 Aussie Millions freeroller. Du trenger bare 250 player points for å kvalifisere om du bruker koden POKERNEWS.

 PokerNews sin eksklusive $3.000 freeroll den 12. August. Denne er kun åpen for PokerNews-spillere og bonusjegere.

 Comp Points - Disse poengene får du ett av for hver $10 du satser. 100 poeng kan konverteres til en dollar.

Pacific Poker har god og rask online support.

Det tar tid å ta ut penger. Opp til fire dager ventetid om du skal ta ut til NETeller.

Strategitips 4 - Table image

Tidligere har vi sett på grunnleggende strategier for å stjele blinds, og vi har snakket om hvordan man skal beskytte blindsene våre mot de som ønsker å stjele de. Til nå har vi ikke diskutert en viktig del av spillet, som vi bør være var på uansett hvilken posisjon vi sitter i. Det er hvordan folk oppfatter oss ved bordet, eller "tableimage" som det heter.

Tableimage ser på hvordan vi presenterer oss for motstanderne våre. Mike Caro skrev en gang: "Gode spillere viser seg ikke slik de er, men slik de vil bli sett." For å spille god poker må vi være i stand til å vise et image som gir våre motstandere et feil inntrykk av hvordan vi kommer til å spille fremtidige hender. I tillegg så må vi kunne plassere våre motstandere i riktig bås: tight, løs, aggressiv, passiv, eller kombinasjoner av disse. For eksempel, noen som ser mange flopper men sjeldent høyner er løs og passiv. Det er ikke noe poeng i å prøve å bløffe disse spillerne, da de kommer til å syne oftere enn de kaster seg.

Når du har spilt med motstanderne dine en stund, kan du begynne å sette sammen informasjon som gir deg muligheten til å plassere de riktig. Så snart du har gjort det, trenger du å endre din spillestil avhengig av hvilken stil de spiller etter. Mot løse spillere bør du spille mer tight og få betalt på sterke hender, men mot tighte spillere bør du løsne opp litt og kjøre noen bløffer og halvbløffer.

Når man spiller mot dårlige spillere kan du vanligvis spille skolebok-poker med begrenset antall bløffer og tyverier. De kommer til å betale deg når du treffer gode hender. Men, om du spiller mot middels til gode spillere, må du være obs på hvilket image du har. Det er ikke bare viktig å finne ut hvordan de andre spiller, men du må også følge med på hvordan din spillestil blir oppfattet av andre spillere. Dette betyr ikke at du skal begynne med å vise hendene dine når du ikke trenger det (selv om dette kan være en bra måte å bygge et image på om du vet hva du gjør). Det vi snakker om er din oppfatning av hvordan andre spillere ser på spillet ditt. Du må komme deg inn i hodene deres og finne ut hva de tenker om deg. Gode spillere endrer spillet sitt for å best kunne sloss mot spillet ditt, og for å unngå dette trenger du å vite hvilken spillestil de tror du kommer til å ha.

Hvis du høyner for å stjele blinds hver gang det er kastet frem til deg, så kommer til slutt de bedre spillerne ved border til å skjønne hva du holder på med. En av hemmelighetene ved godt pokerspill er å finne ut når de har forstått strategien din, for så å være et skritt foran og endre den. Dette kalles å skifte gir. Noen ganger så er et girskifte helt tydelig. Om du prøver å stjele blinds med 97s fra knappen og treffer et hus, så kan det hende du blir nødt til å vise hånden din etter river. Gode spillere kommer til å tenke tilbake til dette og innse at du stjeler med svake hender fra sen posisjon. Hvis det er kastet hele veien rundt til deg i neste hånd og du sitter med J8o, så trenger det ikke være et godt tidspunkt å stjele på, da høyningen kan risikere å ikke få respekten den fortjener, siden du har vist 97s forrige hånd.

Til slutt, alltid prøv å være obs på hva spillerne tror om deg og spillet ditt. Hvis du har gått på en del spillere hardt og de henger på til slutten, så kan det være på tide å spille tightere. Om du har fått bare dårlige kort i et par runder så kan du begynne å stjele aggressivt, da du sannsynligvis har et tight image.

Doyle Brunson skrev: "Du må gi action for å få action." Dette er veldig sant. Hvis du gir mye action kommer spillerne til å miste respekt for bud og høyninger fra deg, og de kommer til å gi action tilbake. Å forstå table image kommer til å hjelpe deg til å manipulere og kontrollere denne actionen. Så snart du forstår dette konseptet, kommer spillet ditt til å bli mye mindre robotisk, og mye mer flytende. Du kommer til å kunne få action når du vil ha det, og unngå det når du ikke vil ha det.

Lykke til!

Dagens tips: Registrer deg allerede idag hos Pacific Poker

Hva synes du?

More Stories

Other Stories