Berømmelsens pris - WSOP-vinner Gold saksøkes for halve pengepremien

Berømmelsens pris - WSOP-vinner Gold saksøkes for halve pengepremien 0001

Når du vinner i Lotto, eller la oss si $12 millioner i WSOP, så vil alle ha en bit av deg. Venner og familie du ikke viste du hadde dukker ofte opp, noen ganger for å prøve å melke deg, andre ganger for å dele opplevelsen. WSOPs Main Event-vinner Jamie Gold oppdager nå den vanskelige måten hvordan dette kan gå.

I følge Las Vegas Sun så har en mann ved navn Bruce Crispin Leyser nå saksøkt Gold, og krever halvparten av det han har vunnet for førsteplassen. Søksmålet påstår at Gold hadde en avtale med Leyser om å rekruttere "kjendis-talenter" til å reklamere for pokerrommet Bodog under turneringen. Til gjengjeld for dette, påstår Leyser at Gold lovte ham 50 % av en eventuell premie Gold kunne finne på å inne, siden Golds plass i turneringen var betalt av Bodog i bytte mot at han skulle rekruttere kjendiser.

Leyser, en TV-produsent opprinnelig fra England, men nå boende i Los Angeles, har en del poker på CVn etter blant annet å ha jobbet som instruktør for World Poker Tour Boot Camp.

I følge søksmålet, så hevder Leyser å ha meldinger på telefonsvareren fra Gold som bekrefter 50/50-avtalen på morgenen før finalebordet. Dommer Kathy Hardcastle har gitt ordre om at pengene skal fryses, og dermed ikke utbetales til Gold før etter at saken er presentert i en høring for en domstol den 1. September.

En talsmann fra Harrah bekreftet til PokerNews at Jamie Gold ikke har fått utbetalt pengepremien. Utbetalingen av hans $12 millioner blir utsatt til saken blir løst, eller i det minste til ordren om å fryse pengene opphører. I teorien kan dette måtte vente til rettsaken er over, og det kan ta lang tid.

På nåværende tid kunne verken Gold eller hans advokat bli nådd for kommentarer.

More Stories

Relaterte spillere

Hva synes du?