118 plass for Per Erik

118 plass for Per Erik 0001

Da var det hele over for Per Erik Løff, fire dager og et par timer etter at det begynte. Dag 5 ble en kort affære. Men 118 plass av 8773 er jo utrolig bra uansett hvordan man ser på det, og med en utbetaling på $51.129. Steinar Karlsen og Anders Karlsen ble også tidlig slått ut av de 4 norske som var igjen og startet på dag 5 av WSOP 2006. Bare Lasse Ubostad er i skrivende stund igjen.

Her er hva som skjedde med Per Erik som resulterte i hans eliminasjon fra turneringen.

Per Erik går inn med hele sin gjenværende "stack" og blir callet av Jeff Lisandro fra Italia som viser frem K Q mot Per Erik som snur opp K J og dermed trenger hjelp fra kortene I bordet for å unngå å bli slått ut. Floppen viser A K 3 og begge to har 1 par, men Lisandro I ledelsen. Turn viser 2 , som ikke hjelper noe for noen. Men River er 3 og gir begge 2 par med A som kicker og deling av potten.

Allerede i den neste handen er Per Erik all inn igjen med sine $96.000 resterende sjetonger. Også denne gangen caller Jeff Lisandro. Lisandro viser frem A K og må forbedre handen for å slå Per Eriks par i 3'ere. Bordet kommer med Q 7 5 8 K , og Lisandro får hjelpen sin på river – par i konger - og vinner potten. Per Erik er slått ut av turneringen på 118 plass og får $51.129.

More Stories

Hva synes du?