WSOP-oppdatering - HORSE

WSOP-oppdatering - HORSE 0001

$50.000 HORSE-turneringen starter den 12. Juli. Du hørte riktig.. en WSOP-turnering som koster 50.000 dollar å kjøpe seg inn i. Det er stor interesse for hvor mange deltagere en slik turnering kan finne på å tiltrekke seg.

Det jeg kan fortelle er at hvis "kvalifiserte gjett" basert på rykter er noe å høre på, så kommer mange til å bli overrasket over deltakerantallet.

Når vi startet her på Rio den 25. Juni så ble det veddet på om det kom til å bli over eller under 100 deltakere. Innen noen få dager hørte jeg at dette var økt til 125 og 150. Hver eneste gang jeg hørte snakk om turneringen hadde tallet økt. Var dette bare ville rykter eller var det en del rikfolk som var på vei til byen for å spille det som alle forventet kom til å bli en turnering kun for proffer?

I går spurte jeg flere av de involvert i arrangeringen om deres anslag av hvor mange som kom til å delta, og jeg ble overrasket over å høre tall rundt 200 eller mer. Jeg møtte Mike Sexton og Layne Flack som diskuterte det samme, og Mike var villig til å ta veddemål på flere enn hundre deltagere. Når jeg fortalte hva jeg hadde hørt ble han overrasket.

Vi får se, men husk tommelfingerregelen for vedding på slikt: Aldri vedd mot det du hører fra arrangører. Mitt beste gjett er at å vedde på mer enn hundre deltagere er bankers, og er grensa på to hundre så vedd på at det blir under, men ikke sats hele husleia di.

For de uinnvidde: HORSE er en turneringsform der man spiller flere varianter av poker i samme turnering, og da som regel en limit-turnering. Variantene som spilles er
H - Texas Hold'em,
O - Omaha,
R - Razz,
S - Seven Card Stud
E - Omaha Eights or Better eller Seven Card Eights or Better. (Også kjent som Hi/Lo)
Hver gren spilles en bestemt tid før det skiftes til neste variant. Når alle 5 er spilt starter man runden på nytt, og blindsene økes til neste nivå. Slik spilles det til det er en mann igjen. Og i enkelte tilfeller så har man også forhåndsbestemt hvilken type poker som spilles på finalebordet.
Dagens tips: Du kan spille HORSE hos Full Tilt. Registrer deg idag

Hva synes du?

More Stories

Other Stories