I siste liten: WSOP-satellitter denne helgen

I siste liten: WSOP-satellitter denne helgen 0001

Med hovedturneringen som kommer nærmere og nærmere, så er det fremdeles en del måter å vinne plass og komme seg til Vegas. Rio tilbyr daglige satellitter, men for de som er bedre til å spille online, eller vil komme til Las Vegas med en billett i hånden, så tilbyr nesten hver eneste pokerside en eller annen form for satellitt som vil gi deg plass. Mange sider tilbyr til og med ekstra premie til de som er heldige nok til å komme langt i kvalifiseringsturneringene.

Sun Poker legger til 30 WSOP Main Event pakker som blir spredt over 6 satellitter som skal spilles 15. og 16. Juli. Det kommer til å være fem $140+10 satellitter på denne lørdagen, med 20 plasser i WSOP spredt utover dagen, mens den siste WSOP Last Chance satellitten på søndag (med samme buyin) kommer til å ha 10 ekstra WSOP-pakker i premie. Hver $15.000-pakke inkluderer plass i hovedturneringen, $2.000 i lommepenger, og $3.000 for 15 dager hotellopphold på Rio i Las Vegas. I tillegg, hvis spillere som har kvalifisert seg blir slått ut av hovedturneringen før dag 3, så får de bli med på en $200.000-freroll. satellitter for å spille seg inn i $140-satellitten går hele uken og starter så lavt som 20 dollar.

Full Tilt Poker har økt potten betydelig, da de tilbyr 10 millioner dollar til enhver spiller som vinner hovedturneringen og har kvalifisert seg gjennom en Full Tilt-satellitt. Med en førstepremie som også er vurdert til å bli rundt 10 millioner, så dobler de i praksis premien til en spiller heldig nok til å vinne både en satellitt, og armbåndet. Hvis du ikke har bankroll til å spille en satellitt til hovedturneringen, så tilbyr de også daglige freeroller som kan kvalifisere deg inn til en av de 100 gratis $10.000-plassene de gir bort.

PokerStars skryter også av 5 millioner dollar verdt i plasser i turneringen, hotellrom med mer gjennom deres "frequent player point"-freeroller denne helgen. Der kan du også møte de siste tre vinnerne av hovedturneringen: Chris Moneymaker, Greg Raymer og Joe Hachem, som alle vant plass gjennom Pokerstars-satellitter.

Alt i alt så er det mange flotte måter å vinne plass til WSOPs hovedturnering. Om ikke de rundt 10 millionene dollar i førstepremie ikke er nok motivasjon, så kan du alltids prøve lykken online for å øke på premiepotten litt.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories