THOR HANSEN PÅ FINALEBORDET I WSOP

THOR HANSEN PÅ FINALEBORDET I WSOP 0001

Thor Hansen er klar for et nytt finalebord i WSOP i dag og et nytt angrep på å sikre seg sitt tredje armbånd. Denne gangen er det Omaha hi-low han har spilt seg frem til finalebordet i. Dette er event #24 - $3000 Omaha hi-low uten rebuy. 352 spillere stilte på startstreken og nå er det altså bare 9 igjen. Og disse ni skal spille om cirka 800.000 dollar som de skal fordele seg imellom – hvorav like over $300.000 er til vinneren.

Thor Hansen "lukter "bracelet""

Thor Hansen spiller mange av WSOP-øvelsene i Vegas i år, og var nære ved å spille seg til de store høydene $50.000-H.O.R.S.E.-turneringen i helgen. Der røk han imidlertid ut som nr.26, og seieren og 1,7 mill dollar gikk til legenden Chip Reese. Doyle Brunson og Phil Ivey var to av de pokerkjendisene som måtte se seg slått på finalebordet, sistnevnte var den som tok store deler av Thors sjetonger før han måtte forlate spillet.

Men den norske pokerveteranen gir seg ikke så lett. I event #24 - $3000 Omaha Hi-Low-turneringen har nordmannen begynt å "lukte" muligheter for sitt tredje armbånd.

Thor Hansen er eneste nordmann som innehar WSOP-bracelets - de berømte armbåndene som vinnere av en WSOP-turnering får. Thor Hansen vant sitt første i "Seven Card Stud" tilbake i 1988, og sitt andre i "Ace To Five Lowball" i 2002.

Etter to dagers spill er det bare finalebordet igjen å spille. Dette starter klokken 01.00 natt til tirsdag norsk tid. Thor Hansen er på 7.plass i antall sjetonger, men forskjellen mellom Thor og 3. plassen er ikke på mer enn 34.000 sjetonger, så alle muligheter er tilsted for Thor på dette finalebordet. Phil Helmuth jr er på andre plass i turneringen før finalebordet, og kan bli historisk. Hellmuth holder nemlig 9 "bracelets" totalt - kun ett mindre en Johnny Chan og Doyle Brunson. Scott Clements fra Vernon, Washington, USA leder med 244.000 sjetonger.

Skulle Phil Helmuth vinne denne WSOP øvelsen, så klatrer han helt til topps og deler første plassen med de to andre legendene som har 10 "bracelets". Men vi håper at det blir Thor Hansen som vinner sitt 3. armbånd og ikke Mr. Helmuth sitt 10. i nettopp denne øvelsen.

Stillingen inn på finalebordet er: Scott Clements 244.000, Phil Hellmuth jr. 158.000, Ronald Matsuura 120.000, Alex Limjoco 116.000, Peter Costa 108.000, Stephen Ladowsky 97.000, Thor Hansen 86.000, Martin "Dick" Corpuz 76.000, Brent R. Carter 49.000.

PokerNews Norge ønsker Thor Hansen lykke til og håper Norge har spilt inn en ny seier fra WSOP i morgen norsk tid. Lykke Til!

Dagens tips: Sjekk ut et av de beste bonustilbudene online hos Purple Lounge Poker . Registrer deg og begynn å spille inn bonusen allerede i dag!

Hva synes du?

More Stories

Other Stories