Pokerzone hiver seg på webTV-bølgen

Pokerzone hiver seg på webTV-bølgen 0001

Etter vår nylige artikkel om Poker Channel har også nå rivalene PokerZone annonsert lanseringen av en ny online TV-kanal. Pokerzone On Demand, eller P.O.D., lover TV direkte til datamaskinen din 24 timer i døgnet, året rundt.

Når PokerZone sier "on demand" (på bestilling) så mener de det tydeligvis. Seerne kan velge gjennom flere programmer, der de kan se det de vil når de vil.

Menyen hos P.O.D. inkluderer: live spill, dokumentarer, nyheter og underholdningsprogrammer som for eksempel Heads Up med Richard Herring, Monte Carlo Millions og Poker Bowl.

Jim Cibcy, Managing Director, sa "Dette er et stort skritt fremover for Pokerzone. Vi ville skape en online TV-kanal dedikert til pokerspillere verden rundt, tilgjengelig umiddelbart ved et tastetrykk. Ikke bare kan du se favorittshowene dine i superkvalitet, men vi tror også at opplæringsfilmene og arkivene våre vil oppmuntre mange nye spillere."

Fleksibiliteten som P.O.D. tilbyr er imponerende, da den lar seere velge favorittprogrammene selv.

Sam Orams, Creative Director i Pokerzone sa "Dette er et kjempeskritt fremover innen TV og online spill. Denne superraske, høykvalitets TV på bestilling-tjenesten, med flunkende nye show, oppdaterte nyheter og undervisning, flytter Pokerzone frem i teten av de som tilbyr spillrelatert underholdning på nettet. Vi er stolt over å være i tet."

Interesserte seere kan sjekke ut http://broadband.pokerzone.tv og registrere seg for å se kanalen.

Dagens tips: Hos Full Tilt Full Tilt kan man finne Phil Ivey spillende online. Registrer deg og forsøk å finne ham

More Stories

Hva synes du?