Poker Channel lanserer gratis web-tv

Poker Channel lanserer gratis web-tv 0001

Våre venner i Poker Channel har annonsert at de åpner en ny gratis poker-tvkanal online. Denne gratiskanalen gir publikum verden over muligheten til å skru på og se programmene deres.

Bredbåndskanalen følger et eget program, og følger dermed ikke det vanlige Sky TV programskjemaet. TV-programmet blir lagt ut på http://www.pokerchannel.co.uk opp til en måned før programmene vises. Verdenskjente turneringer som British Poker Open, World Speed Poker Open og European Poker Championships vil bli vist. Dokumentarer som "Up Close"-serien, som gir innsikt i livene til proffer som Greg Raymer, Howard Lederer og Chris Ferguson, vil også bli vist.

Tjenesten tilbyr også daglig dekning fra store pokerturneringer verden rundt, podcast, og nedlastbare videoklipp.

Kanalen vil tilby poker-orienterte nettsider muligheten til å vise bildene via sine nettsider. Josh Thomas, manager for bredbåndstjenesten i Poker Channel sier at "dette ikke bare er en fin ressurs for samarbeidspartnere, men også en god måte å få lesere til å komme tilbake til nettsidene som tilbyr bildene. Innholdet er forskjellig hver dag, og kommer til å få besøkende til å komme tilbake daglig."

Crispin Nieboer, CEO i Poker Channel sa: "Vi gleder oss over muligheten til å gi internasjonale pokerfans et profesjonelt, høykvalitets, men allikevel gratis, tv-tilbud hvor enn de befinner seg i verden. Etter hvert som forbrukerne søker til nye måter å få tilgang til programmer og spredningen av bredbånd skyter fart, så fortsetter Poker Channel å dekke behovene til seerne, ved å gi de flere muligheter til å se favorittprogrammene sine."

Poker Channel er verdens første tv-kanal som er dedikert til å kun vise poker. Kanalen omfavner kulturen og livsstilen til pokerfans rundt hele verden og tilbyr et sted der man finner mer dekning av store pokerturneringer enn noen gang tidligere. Poker Channel er tilgjengelig til alle Sky Channel abonnenter.


PokerNews anbefaling: 1000%??? ja, helt riktig, 1000%. Registrer deg nå hos Hollywood Poker

Hva synes du?

More Stories

Other Stories