Online PokerWeekend Oppsummering - Rebuy Debut

Online PokerWeekend Oppsummering - Rebuy Debut 0001

Med WSOP i full gang i Las Vegas var det spennende å se hvor mange som ville stille til start i helgens store onlineturneringer. PokerStars prøvde for første gang en ny variant av sin million turnering - de hadde lagt til muligheten for å kjøpe 1 stk rebuy eller add-on den første spilletimen. Med et startfelt på bare 2850 spillere, rebuy og add-on gjorde at premiegarantien allikevel ble oversteget. Turneringen ble lenge ledet av ips.seri som hadde komfortable $245.000 allerede når det fortsatt var rundt 100 spillere igjen. men konkurransen var tøff, og ips.seri klarte ikke å holde stand til å spille seg inn på finalebordet.

Ved starten av finalebordet var det binda som ledet turneringen med over $1.4 millioner i sjetonger og så veldig sterk ut. luckygirl05 spilte en meget bra turnering, men var uheldig da "short-stacked" legenden doblet seg opp mot henne med K-K mot Q-Q. Den neste handen ble en kamp om de blinde, og igjen var luckygirl05 uheldig. kekec24 gjorde et utspill fra lilleblind med Q-7 og luckygirl05 "callet" direkte med 88. Bordet viste 7-K-6-Q-9, og dermed var hun ute på 9. plass. Neste ut var sirXO når han gikk all inn med A-Q for å bli møtt av binda's A-K. Binda fikk dessuten flush på river og sirXO ble henvist til 8. plassen.

Like etter kom en hånd som skulle bli en "nøkkelhånd" for å snu rundt på hele finalebordet. Ledere binda i tidlig posisjon økte til 160 k, men mMagic_cards som satt i storeblind oppfattet dette som et stjelingsforsøk og "reraiset" til 950k. binda har en stor avgjørelse å ta, men caller inn tilslutt med Ar - Js. mMagic_cards liker ikke å bli callet og er ikke bli da han viser seg å ha 6s-10h, men pokergudene smilte til ham og bordet viste 6-8-5-Q-Q. mMagic_cards fikk full uttelling for kortene sine etter at flaksen snudd til hans fordel, og sjetongene hans bare vokste i mengde, men han benyttet sjetongmengden flittig til å "pushe" sin motstandere. Mens binda's flaks forsvant helt og når han igjen gikk inn som favoritt med AJ mot mMagic_cards KQ så det bra ut helt til en magisk K kom på bordet. Binda endte på en 7. plass, mens mMagic_cards hadde inntatt en stor ledelse over resten av spillerne som var igjen.

Magien stoppet ikke her. Kekec24 forsøkte seg med sin lille sjetongstabel med K-10, men mMagic viste aldri tegn til å ville folde 10-10 i en slik situasjon. Floppen ga Kekec24 litt håp med straight drag, men noe mer ble det ikke og forlot bordet på 6. plass.

På dette punktet ble det foreslått en 5-veis avtale av survival, og uten noe mer dramatikk ble en avtale gjort etter sjetongmengdene samt $20k igjen og spille for.

1 Wing 1 virket veldig fornøyd med avtalen om premiene og spilte veldig løst etter avtalen var inngått. han var snart ute etter en "løs" "call" med J-8 mot mMagic_cards A-4. Neste mann ut var legenden på 4. plass med J-Q som ble dominert av mMagic's K-Q med kortene 6-8-3-7-Q i bordet.

Med 3 spillere igjen fant survival sitt øyeblikk for "action". Med floppen 7s-3r-10k gikk han all inn med sine 9-8 med straight drag. Men survival "didnt survive this one" og endte på 3. plass.

I den neste handen var alt over. mMagic_cards raiset preflopp til 270k og ble callet av ragu46. Alle de resterende pengene kom inn etter floppen som viste 5r-Kh-5h ettersom ragu46 nå hadde flushe drag med sine Q-8 i hjerter mot mMagic's tress i 5'ere. Det kom aldri flere hjerter og ragu46 ble henvist til 2. plass og mMagic_cards kunne ta med seg de siste $20k som var igjen å spille for. mMagic_cards var flere ganger heldig, men han var aldri redd for å satse for å vinne hele turneringen og fikk til sist belønning for sin gambling.

Poker Stars Million – Finale Resultater

1. mMagic_cards - $147,203

2. ragu46 - $75,209

3. survival - $77,171

4. legenden - $74,592

5. 1 Wing 1 - $68,001

6. Kekec24 - $32,369

7. binda - $24,662

8. sirXO - $18,599

9. luckygirl05- $11,303

PartyPoker's faste Million Dollar Garantert turnering på søndager gikk også sin vante gang, men 4682 spillere til start - som da førte premiene like oppunder premiegarantien.

Finalebordet startet med bare 9 spillere siden CoolHandTony ble slått ut på 10. plass før de to siste bordene ble slått sammen. Direkte på finalebodet ville 8 av 9 spillere diskutere en avtale på en måte som kanskje utviste deres mangel på selvtillitt og/eller erfaring i en turnering hvor det var premier på dette nivået. En avgjørende hand på finalebordet kom veldig tidlig når SlonkyDonk doblet seg med par i ess mot a7171 som aldri fikk fylt sitt straighte drag. Sulbystar viste seg å være aggressoren på bordet, og fikk stadig "stjele" potter uten særlig motstand, og jobbet seg etterhvert opp i ledelse.

Dmmikkel86 var den første som forlot bordet når han gikk all inn med AK for å bli møtt av AA fra Sulbystar. Igjen ble det gjort forsøk på å inngå en avtale, men spillet fortsatte da de ikke klarte å komme til enighet.

Like etter gikk rubino622d all inn med J-J mot a7171's A-7 i kamp om de blinde. a7171 ledet an i handen da det kom et Ess i floppen, men rubino662d var heldig nok til å få en J på river, og doblet seg dermed opp. Freeradical2 var neste ut da hans par i 3'ere ble slått av SlonkyDonk's par i 7'ere. a7171 vant deretter en av hovedpottene på finalebordet da han gikk all inn med A-K for å bli callet av yerlikaya med A-Q. Kardz2 forlot bordet på 6. plass da han gikk all inn fra tidlig posisjon med A-9, men klarte ikke å slå SlonkyDonk's par i 10'ere fra store blind.

Med 5 spillere igjen ble det nok en gang gjort et forsøk på å få til en avtale. Og på et punkt så det ut til at det skulle skje på bakgrunn av sjetongstablene til hver spiller og $5k å spille for, men sulbystar så ut til å være den mest selvsikre til å fortsette spillet og ville ikke gjøre noen avtale med "shortstackene".

Spillet fortsatte og rubino622d forlot bordet på 5. plass da han fikk A-J og møtte Q-Q fra sulbystar. a7171 ble neste ut da lykken snudde seg mot ham. Med A-Q i en flopp med A-10-3, gikk han all inn, men ble callet av SlonkyDonk med A-10. Enda et Ess kom på bordet, men det hjalp ingenting for a7171, og den tidligere lederen var ute på 4. plass.

Enda en gang ble det forsøkt å inngå en avtale og det så ut til å gå iorden denne gangen. Men B_O_K_E som var "shortstacked" var veldig sta og ville ikke godta avtalen om ikke han fikk en større del av premiesummen enn hans sjetongmengde tilsa, og avtalen brøt sammen atter en gang. det virket som om SlonkyDonk var veldig interessert i en avtale, men sulbystar var fornøyd med å fortsette spillet, da han sikkert følte at han hadde en fordel med sitt aggressive spill. B_O_K_E forvsvant ut på 3. plass da hans par i 9'ere ikke var nok til å slå SlonkyDonk's 2 par i A-A-J-J.

"Heads-up" kampen begynte med SlonkyDonk i føringen både av spillet og som sjetongleder. Etter å ha presset sulbystar enda en gang til å inngå en avtale, godtok han tilslutt en avtale basert på sjetongmengden. Gratulerer SlonkyDonk!

Party Poker Million Garanti – Finale Resultater

1. SlonkyDonk - $129,600

2. sulbystar - $110,000

3. B_O_K_E - $52,500

4. a7171 - $42,500

5. rubino622d - $35,000

6. kardz2 - $27,500

7. yerlikaya - $20,000

8. freeradical2 - $15,000

9. dmmikkel86 - $10,000

10. CoolHandTony - $5,000

Ultimatebet $200,000 Garanti turnering trakk til seg 768 spillere, og utgjorde en forholdsvis stor "overlay" for deltakerene.

Jmaxime kom inn på finalebordet som leder med gjennomsnitts sjetongmengde og blinde på 4k og 8 k, var det fortsatt mye poker som skulle spilles før vinneren var kåret.

MSUsFinest gikk snart i ledelsen etter et par monsterhender. BIGBLUFFER var den første som måtte forlate bordet når hans J-J ikke holdt mot MSUsFinest's Q-Q og 8-8-A-A-2 på bordet. I den omtale handen beklaget Armydrill seg over å ha foldet AK. Omtrent den samme handen fant sted like etter, og denne gangen spilte Armydrill sin AK, men fikk ikke noe treff og tapte mot MSUsFinest's par i damer.

"Big slick" viste seg å være en brutal hand på dette finalebordet da JKenny ble eliminert etter å ha gått all inn med AK, for å møte pokerens beste hand "pocket rockets" hos b00tz.

Jpmetalman var heldig nok til å overleve når han var all inn med A-7 og ble callet av asiandude77 med A-J, men de endte i en splittpott. Gank, som etterhvert hadde bygd seg opp en pen sjetongmengde, ble tatt ut og Asiandud77's flaks stoppet opp da de begge møtte 8-8 fra jmaxime. Like etter var par i 8'ere igjen den beste handen når MSUsFinest møtte doublemeup's med par i 6'ere.

Jpmetalman hadde nok en gang litt flaks da hans Q-T overlecde jmaxime's A-K når bordet viste 2-8-Q-4-4. Men hans flaks stoppet opp like etter da han var all inn med A-2 og ble igjen møtt av jmaxime med A-K.

Etter at b00tz litt senere ble henvist til 3. plassen var det klart for "heads-up" kampen. Sagt på engelsk - "The heads up battle was a beauty".

Siden begge spillerne hadde store "stacker" så var det borget for mye spill både pre og postflopp. jmaxime tok ledelsen og så ut til å vinne det hele med J-J mot K-5, men skjebnen ville noe annet - en Konge kom i floppen. Men slutten kom litt senere i en underholdende hand.Jmaxime økte til 60k preflop og blir callet. Bordet viste 6h-10r-Ah og jmaxime legger inn et lite bud på 24k og MSUsFinest caller igjen. Turnkortet viser 9k, MSUsFinest checks, jmaxime better 50,000, og MSUsFinest check-raiser all-inn med 885k. jmaxime caller med sine As-3h men er i desperat trøbbel mot MSUsFinest's to par med 9s-Tk. River viser 2k og MSUsFinest vinner "the Ultimate Bet $200k Guaranteed" turneringen!

Ultimate Bet $200k Garanti – Finale Resultater

1. MSUsFinest - $46,000

2. jmaxime - $28,000

3. b00tz - $18,500

4. jpmetalman - $13,000

5. doublemeup - $11,000

6. gank - $9,000

7. asiandude77 - $7,000

8. jkenny - $5,000

9. ArmyDrill - 3.5k

10. BIGBLUFFR - $2,000

Dagens Tips: Forsøk allerede idag å kvalifisere deg til neste helgs million turnering på PokerStars allerede i dag.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories