888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Netteller fortsetter å vokse, men veksten av nye kunder kan gå saktere

Netteller fortsetter å vokse, men veksten av nye kunder kan gå saktere 0001

I en oppdatering gitt til børsen i London, viser Neteller pcl, det ledende firmaet for overføring av penger til poker og gambling, at behovet for tjenestene deres fortsetter å vokse. Dette basert på antallet nye kunder og daglige overføringer.

Neteller sier de har fått mer enn 500.000 nye kunder siden 31. Desember 2005, noe som resulterer i en kundemasse på 2.909.190 mennesker (mot 2.320.670 ved slutten av 2005). I første halvdel av 2006 var summen av Netellers overføringer per dag i gjennomsnitt $4,68 millioner, en økning på 56 %.

Gjennomsnittlig antall nyregistreringer av kunder økte med 19 % til 3.251 i første halvdel av 2006. Neteller sier at veksten av antallet nye kunder har historisk vært størst i første og tredje kvartal, men at det var en nedgang i veksten i andre kvartal 2006, og dette var "mer tydelig enn i tidligere år".

Videre tegn på nedbremsningen er tydelig i brutto margin i 2. kvartal, mulig påvirket av "marginalt høyere enn forventet uinnkrevbar gjeld". Neteller sier også at "... kostnadspresset påpekt i første kvartal 2006 tilknyttet vår aktivitet i Calgary, har fortsatt vært en faktor i 2. kvartal 2006. Disse tilleggsutgiftene vil, i stor grad, bli dekt av inntekter på utenlandsk valutahandel og en lavere enn antatt skatt i kvartalet."

Neteller har, ved siden av vekst i antallet kunder, også utvidet antallet partnere i perioden, og samarbeider nå med flere enn 3.500 per 30. Juni 2006. I denne perioden la Neteller til partnere som Paddy Power, Unibet, UK Betting, Nordicbet og PKR.com.

Den forsiktige tonen i Netellers kommentarer førte til et brått fall i aksjeprisen, noe som senket den ned til under 5 pund når denne artikkelen ble skrevet. I begynnelsen av 2006 lå kursen på nærmere £9.

Netellers kvartalsregnskap ble avsluttet 30. Juni, og er forventet å bli annonsert på Mandag 11. September 2006.

Med over 2,9 millioner kunder i 160 land og mer enn 7 milliarder dollar i årlige overføringer, så er Neteller gruppen ansvarlig for den største uavhengige online pengeoverføringsbedriften i verden.

Hva synes du?