Dette skjer i uke 27

Dette skjer i uke 27 0001

Da har vi kommet frem til siste helgen med muligheter til å kvalifisere seg til Team PokerNews for WSOP 2006. Men til gjengjeld er 2 muligheter denne helgen. Samt at vi har en verdifull spesialfreeroll på søndagen.

Online kvalifiseringen til Purple Loung Poker's FHM Tour er over, og vi ser frem imot å kunne se Purple Lounge Poker og FHM med damene sine på Tour i Norge. Det vil garantert bli en spennende og underholdende Tour.

I tillegg til de spesialfreerollene som vi skriver litt mer om i de neste avsnittene, anbefaler vi alle våre lesere å sjekke ut de forkjellige sidene for spesialtilbud og verdifulle turneringer. det finnes gode turneringer på alle nivåer - fra de aller billigste innkjøp til de med garantipremier helt opp til 1 million dollar.

Pacific Poker

Først ut med WSOP freeroll denne helgen er Pacific Poker. Natt til lørdag klokken 03.00 må du være klar om du ønsker denne sjansen til å få reise til pokerens mekka - Las Vegas med Pacific Poker og PokerNews. Dette er skrevet om denne freerollen tidligere: For å bli kvalifisert for denne eksklusive Team PokerNews freerollen, må du ha en Pacific konto gjennom PokerNews. Med det samme du har gjort et innskudd (minimum $50) og spilt inn 250 poeng, Pacific Poker vil gi deg adgang til vår spesielle freeroll. Vinneren vil motta en premiepakke til verdi av $12.000 som inkluderer inngangen i WSOP hoved turneringen og $2.000 i reiseutgifter. Du må ha tjent de 250 poengene før tirsdag 4. Juli klokken 00:00 EDT. Innvitasjonene vil bli sent ut til alle spillerne 4.Juli klokken 16:00 PPT/EDT.

Full Tilt Poker

Det 30. og siste medlemmet til Team PokerNews skal kåres og sponses av Full Tilt Poker. Lørdag kveld 21.00 starter siste mulighet for å kvalifisere seg til WSOP 2006 via PokerNews. Så dersom du ønsker deg til Las Vegas i år så er det bare å registrere deg via våre linker til Full Tilt Poker og begynne å perfeksjonere spillet ditt før lørdag. Dette er skrevet om denne freerollen tidligere: For å bli kvalifisert til denne eksklusive Team PokerNews freerollen må du registrere en Full Tilt Poker konto gjennom PokerNews. Med det samme du har gjort ett innskudd og spilt inn 100 Full Tilt Poeng, Full Tilt Poker vil godkjenne din påmelding til denne spesielle turneringen. Full Tilt poeng kan spilles inn raskt, med opp til 3 poeng per hand! Vinneren vil få en $12,000 WSOP 2006 pakke som inkluderer inngangen til WSOP 2006 hoved turneringen og $2,000 for reise utgifter.

PokerStars

Søndag aften denne uken holder PokerNews og Pokerstars sin månedlige samarbeidsfreeroll. Hele $2.500 dollar er premiepotten på i denne freerollen. Dette er hva som er skrevet om denne freerollen tidligere: PokerNews har nå eksklusive $2.500 freeroller på PokerStars hver måned. For å kvalifisere til denne eksklusive freerollen må du spille inn 100 FPP måneden før freerollen finner sted. Har du nettopp lastet og registrert deg hos PokerStars gjennom PokerNews, så vil du være kvalifisert så snart du har spilt inn dine FPP. Denne freerollen finner sted 15:00 EST 9. Juli

Dagens tips: Kvalifiser deg allerede i dag til neste helgs million party hos PartyPoker

Hva synes du?

More Stories

Other Stories