Før avreise til WSOP 2006.

Før avreise til WSOP 2006. 0001

Vi har tidligere presentert Per Erik Løff som vårt norske medlem av Team PokerNews, da han vant en av freerollene på Titan Poker. Nå er alle kvalifiseringene over og Per Erik er reiseklar til Las Vegas og WSOP 2006. Selv om vi har presentert ham før, så fant vi ut at vi måtte jo ha en ny prat nå like før avreise. Litt snikk snakk om hvordan tiden fra kvalikk-seieren og frem til i dag har vært, og hva han nå forventer seg av WSOP etter å ha hatt god tid til å tenke på hva som skal skje.

PokerNews: -Hei Per Erik og takk for sist. Hvordan er pokerformen og reisenervene nå når det nærmer seg avreise til "pokermekka"?

Per Erik: - Jo takk det samme. Jeg gleder meg bare mer og mer for hver dag som går, men jeg må jo innrømme at det har dukket frem noen "sommerfugler i magen". Men de er godartede, så egentlig er det bare gøy.

PokerNews: Du må fortelle oss litt om tiden siden du vant freerollen hos Titan Poker og frem til i dag. Hvordan har du forberedt deg hva forventer du deg nå du lander i USA og endelig er i Las Vegas?

Per Erik: Tja hva skal jeg si? Tiden siden jeg vant har vært ganske normal dagligdags for meg. Jeg jobber jo skift som jeg pleier og spiller poker på fritiden. Det er i hvert fall det mye av hverdagene mine består i. Litt ekstra prat om poker har det jo selvfølgelig blitt med kompiser og kollegaer etter at de har fått vite om at jeg skal til VM i poker. Jeg har forsøkt å få spilt noen live turneringer for å trene litt, men så veldig mange har det dessverre ikke blitt tid til, og heller ingen nevneverdige resultater dessverre.

"mobbing"

Jeg har faktisk blitt "mobbet" av noen av mine kamerater, fordi jeg har en tendens til å være til "stor i kjeften". Men denne gangen slo det til og derfor blir jeg nå litt "mobbet". Jeg sa nemlig til "gutta" i 2005 under Roskilde festivalen i Danmark: "Neste år må dere reise hit under meg gutter, for jeg skal til Las Vegas og spille VM i poker!" Da var det flere som nesten fikk latteranfall av utsagnet mitt, men de har måttet "bite det i seg" nå etter det som har skjedd . Men vi har hatt mange lattermilde samtaler rundt nettopp dette de siste månedene. Så de driver og erter meg med – "Du skal vel vinne hele PokerVM også nå da når du først har kommet så langt?" Noe jeg selvfølgelig overfor gutta svarer med "ja selvfølgelig!"

Forberedelser

Selv om jeg ikke har fått spilt spesielt mye live poker, så har jeg jo forsøkt å forberede meg så godt jeg bare kan på andre måter. Jeg har selvfølgelig tenkt MYE poker og forskjellige situasjoner som jeg kan komme opp i og hvordan jeg da skal løse dem best. Men det gjenstår jo å se hvordan jeg klarer å få det frem i praksis, selv om jeg har vært gjennom mange situasjoner og hender i tankene.

Så har jeg lest ganske mye pokerteori og spilt så mye jeg bare kan online. Av de bøkene jeg har lest vil jeg si at Dan Harrigtons bøker er vel de jeg føler har gitt meg mest. Jeg har også lest hans siste utgivelse - "Harrington on Hold Em, volume 3 - The workbook". Det er en god bok som jeg på det varmeste vil anbefale til alle. Jeg skulle ønske jeg hadde fått lest flere bøker av proffene, men jeg har ikke fått/tatt meg tid til det. Men jeg leser også mye på forskjellige forum på nettet, og der finner man også mange gode skribenter som kommer med innlegg om alle mulige poker-relaterte saker. Så det har blitt mye nyttig informasjon å ta med seg der også føler jeg selv i hvert fall.

Forventningene

Jeg har jo aldri vært i Las Vegas tidligere, så hva som forventer meg der er vel egentlig ganske vanskelig å uttrykke. Vi har vel alle sett filmer på TV fra Las Vegas, men mer enn det vet jeg egentlig ikke om byen. At det kommer til å bli et minne for livet er jo helt klart, og jeg vil sikkert prøve å komme meg tilbake dit igjen flere ganger. Jeg er et "partymenneske" så jeg vil garantert trives "over there"! Av bildene som man ser fra Las Vegas, så kommer det jo helt klart og tydelig frem at byen har en meget høy partyfaktor. Så at jeg vil trives er helt garantert.

Pokernews: Hva er målsetningene dine for selve WSOP da? Og har du planer om å spille mer enn bare hovedturneringen der borte?

Per Erik: Å sette seg målsetninger for noe man aldri før har opplevd er vanskelig, men jeg kan vel heller si at drømmene mine er oppdelt i flere "avdelinger":

1.- Overleve dag 1 og ha en god sjetongmengde å møte dag 2 med. Rundt gjennomsnittet vil være et MEGET godt utgangspunkt.

2.– Dersom jeg overlever dag 1, så er det å komme blant de som får premier neste mål.

3.- Dersom de 2 første delmålene/drømmene mine slår til så er det selvfølgelig finalebord og seier som er hoved-drømmen! Men det er så langt langt vekk at jeg tør nesten ikke drømme om det engang.

Mye avhenger av hvordan det går i hovedturneringen om jeg skal spille flere turneringer eller ikke mens jeg er der borte. Men jeg har tenkt å prøve å få med meg 1 eller 2 av de litt mindre turneringene dersom jeg ryker ut av "main" event, eller kanskje jeg skal si – Når jeg ryker ut av hovedturneringen hehe . Det er jo disse "Second Chance" turneringene som går hver dag ved siden av hovedturneringen, så det må bli en av de.

Avreise

Førstkommende tirsdag setter Per Erik seg på flyet i Sandefjord for avreise til sin "drøm". Fra Sandefjord går turen via Amsterdam i Holland og Detroit i USA før han kommer frem til Las Vegas.

Per Erik: Jeg håper jeg har fått et ok hotell å bo på i hvert fall. Jeg skal bo på Wild West hotell og så langt jeg har klart å finne ut, så er det cirka 1 kilometer fra "The Amazoon ballroom", så det er i hvert fall ikke så veldig langt ifra begivenhetenes sentrum.

Pokernews: Da gjenstår det bare for oss å ønske deg lykke til Per Erik, og måtte både kortene, pokergudene og alt som behøves gå din vei.

Ingenting ville være bedre enn om vi kunne skrive en ny eksklusiv artikkel om at Norge har fått en poker Verdensmester med navn Per Erik Løff. Og bare for å minne deg på din egen lille fleip fra vår samtale, så sa du: "Dersom jeg skulle vinne hele opplegget der borte så skal jeg spandere fly over hit både på deg og flere av mine venner for å være med å feire. Jeg er forresten ikke sikker på jeg engang kommer tilbake til Norge på lenge lenge dersom den drømmen skulle gå i oppfyllelse, fleipet Per Erik med et stort glis!

God Tur Per Erik!

Dagens tips: Per Erik spiller mye online, blant annet hos Pokerstars. Registrer deg i dag du også.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories