Sveriges Pokerforbund blir medlemmer av World Poker Association

Sveriges Pokerforbund blir medlemmer av World Poker Association 0001

World Poker Association, en non-profitorganisasjon som overvåker turneringspoker og ønsker å samle pokerverdenen, fikk sitt første store forbund som medlemmer når det svenske pokerforbundet ble med i juni.

Det svenske pokerforbundet har over 4.000 medlemmer spredt over hele landet. Forbundet representerer pokerklubber og spillere i Sverige, sikrer deres rettigheter og forsvarer deres interesser i landet. Lederen av forbundet, Ken Lennaard, og lederen for World Poker Association, pokerproff Jesse Jones, ble enige i begynnelsen av juni og annonserte samarbeidet kort tid etterpå. Det svenske pokerforbundet står for den største kontingenten fra internasjonale medlemmer til dags dato, noe som støtter opp under WPA sitt mål om å heve nivået og integriteten på turneringsspill verden rundt, ved hjelp av standardiserte regler og rutiner for spill.

"WPA har visjonen og stå-på-viljen nødvendig for å sikre rettighetene til alle spillere og organisasjoner involvert i turneringspoker verden rundt," sa Lennaard. "Vi er alle ivrige på å hjelpe og støtte under fremtiden for sporten vår. Vi håper at det svenske pokerforbundet vil være en rollemodell for nasjonale organisasjoner i andre land." Lederen av WPA, Jesse Jones, gjentok Lennaards utsagn når han sa "WPA gleder seg over å ha det svenske pokerforbundet med ombord, og ser frem til deres innsikt og støtte fremover. Deres deltagelse sier enormt mye om nødvendigheten og behovet for en organisert og samstemt røst for turneringspoker."

World Poker Association ønsker også å ha stor innflytelse på pokerverdenen under WSOP senere denne måneden. WPA kommer til å ha to stands, en under det fem dager lange Lifestyle-showet, og det andre i gangen ved spilleområdet, der de vil stå gjennom hele WSOP. Innmeldingsskjema kommer til å være tilgjengelige, og også forskjellige gratis WPA-effekter. På denne måten kommer budskapet og pågangsmotet til WPA å bli vist, og WPAs vekst kan fortsette. Vi gratulerer både det svenske pokerforbundet og WPA med partnerskapet, og vi håper andre nasjonale organisasjoner følger i samme fotspor.

Dagen tips: Du kan fortsatt kvalifisere deg til WSOP 2006, PokerStars har fortsatt daglige kvalifiseringer.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories