PokerStars: Vårt beste tilbud til dags dato

PokerStars: Vårt beste tilbud til dags dato 0001

Som så mange av dere kanskje allerede vet, når det gjelder tilbud som vi har, så bruker vi la vår webside snakke for oss. Men i dette tilfellet så anser vi at dette tilbudet bør ingen gå glipp av. Og tilbudet er ikke hos hvilken pokeroperatør som helst, men hos selveste PokerStars .

PokerStars har i øyeblikket et tilbud som gir deg 100 % innskuddsbonus opp til maksimum $50. Dette er ganske uvanlig så pass på, tilbudet er tidsbegrenset til den 30. Juni. Men vi hos PokerNews er ikke fornøyd med dette, vi gjør det hele litt ekstra interessant for deg om du registrerer deg gjennom oss.

Om du registrerer deg gjennom oss og bruker vår PokerStars link, så får du en ekstra innskuddsbonus på $25, dermed får du $75 i bonus med et innskudd på $50. Dette er det beste tilbudet vi har hatt fra den mange mener er den beste pokeroperatøren online. Med faren for å høres ut som en reklamefilm; men bare vent, det kommer mer!

Akkurat nå har vi mye pågående sammen med PokerStars. De har sjenerøst nok tilbudt oss 2 separate $15.000 freerollpakker. Den ene til "Aussie Milions", noe som ansees av mange for å bli et av de aller beste pokerarrangement i pokerverdenen iløpet av 2007. Etter den store suksessen "Aussie Millions" var i 2006, så er den klassifisert som et av de største høydepunktene i 2007. Den andre $15.000 freerollen som skal arrangeres er til PokerStars "Caribbean Adventure". Denne WPT turneringen er det mange pokerspillere som venter på og gleder seg til.

Men vent litt, vi er enda ikke helt fornøyde enda! Men tilbyr også en månedlig freeroll med garantert premiesum på $2500. Vi må også poengtere at alt som er nevnt her er eksklusivt for PokerNews sine lesere, så istedenfor å slåss med startfelt på +2000 deltakere, får du nå spille mot kanskje +200 spillere.

Pokerstars sender også et stort antall spillere til WSOP hvert år og i år er ikke noe unntak. Med under 40 dager igjen til hovedturneringen i Las Vegas begynner så har over 1000 spillere kvalifisert seg via Pokerstars. Og i tillegg skal de sende enda 150 spillere fra en og samme turnering neste måned. Denne enorme turneringen skal spilles den 16. Juli.

Så kommer vår favoritt, "European Poker Tour". PokerStars kommer til, i nær fremtid,å tilby satellitter med plasser til EPT turneringen i Barcelona i år.

For å motta vår PokerNews.com bonus må du spille inn 100 Frequent Player Poeng (FPP). For å kvalifisere deg for PokerStars 100% bonus, må du spille inn 10 FPP for hver dollar av bonusen. Men husk, bonusen er kun tilgjengelig frem til den 30. Juni.

Dagens PokerNews tips: Registrer deg hos PokerStars idag og sjekk ut hva all denne oppstandelsen består i.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories