Phil Hellmuth Inviterer deg til "Poker Camp III"

Phil Hellmuth Inviterer deg til "Poker Camp III" 0001

Phil Hellmuth har mer enn bare litt på gang. Den nye verten for "Celebrity Poker Showdown" har reist til og fra New Orléans for å filme dette showet, innimellom hans mengder av andre plikter. Han har også lovet å spille mer poker i de neste månedene, så han har mer enn nok å henge fingrene i.

En ting han har klart å få inn i sin kalender er planleggingen av hans neste utgave av "Camp Hellmuth" - et seminar for de som ønsker å spille poker med kyndig veiledning fra et stort antall profesjonelle pokerspillere. PokerNews har dekket de forrige 2 utgavene av "Camp Hellmuth", men førstehånds informasjon direkte fra vår egen poker-rådgiver John Carlisle.

"The Camp" har sørget for å få med seg flere personligheter, som Michael 'Grinder' Mizrachi, Antonio Esfandiari, Freddy Deeb, Scott Fischman, Mark Seif og Evelyn Ng. Tidligere FBI agent Joe Navarro vil også komme tilbake og snakke om hvordan man leser folks kroppsspråk.

Alle spillere vil få direkte diskusjoner og veiledning om de hender som de spiller, og eventuelt instruksjoner fra noen av de aller beste spillerne av spillet. Høydepunktet for helgen vil være en turnering hvor vinneren får en tur med alle utgifter betalt til Ultimate Bet's "Aruba Classic".

"Camp Hellmuth III" vil bli holdt på "Caesars Palace" i Las Vegas den 11., 12. og 13. August. Helgen vil starte med stor fest på "PURE", en av de "hotteste" nattklubbene i byen. Ellers vil det i tillegg til instruksjoner, også bli holdt en avslutningsbankett søndag kveld. Finalebordet for Aruba freerollen vil også bli høydepunktet for den kvelden.

Kostnaden for hele helgen vil være $1.999. Du kan også ta med deg en partner for et tillegg på $499. Dersom du har anledning og ønsker det, så er det en VIP pakke tilgjengelig som inkluderer hotell og VIP middag med Phil selv. Og, om du melder deg på innen 24. Juni, vil du være med i trekning om en freeroll om inngang til et WSOP arrangement. For mer informasjon om denne helgen, sjekk ut hjemmesiden camphellmuth.com.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories