Poker-par: Pamela Anderson og Doyle Brunson

Poker-par: Pamela Anderson og Doyle Brunson 0001

Ved første øyekast virker de så forskjellige som natt og dag, olje og vann, eller Beethoven og Sex Pistols. Når de slår seg sammen under NBA-finalen kommer det allikevel til å virke naturlig.

Kjent som Playboymodell og Baywatch-stjerne, så kommer Pamela Anderson nå til å slå seg sammen med legenden Doyle Brunson for å spille inn en rekke med reklamer for pokersiden Doyle's Room. Reklamene lanseres under NBA-kampen mellom Miami Heat og Dallas Mavericks. Filmene kommer til å fortsette og blir sent gjennom hele NBA, og viser da to ikoner i hver sin verden.

"Jeg må få si at det er ingenting som er så fornøyelig i verden som å jobbe med Pamela Anderson", sa Doyle Brunson, talsmann for DoylesRoom.net. "Hun er et ekte og vakkert menneske. Å ha henne ombord er helt klart en kjempemulighet for merkevaren Doyle's Room."

Selv om disse reklamene er for å fremme gratis-spillene i pokernettverket, så har ikke Anderson kun spilt der. Det var en pris på hennes hode under en av de ukentlige turneringene hos Doyle's Room nå nylig, noe som vanligvis Doyle, sønnen Todd og "The Mad Genius" Mike Caro blir brukt til. Anderson gjorde det bra i turneringen, og holdt til omtrent 90% av feltet på 900 spillere hadde gått ut.

Der dette noe vi kommer til å se oftere i fremtiden når det gjelder markedsføringen av pokersider? Med nesten 300 forskjellige sider som konkurrerer, vil det å stikke seg ut bli mer og mer vanskelig i fremtiden. Nå så kan vi i hvert fall bli underholdt av et interessant, om enn noe underlig, samarbeide mellom Doyle Brunson og Pamela Anderson.

Dagens tips: Registrer deg allerede idag hos Doyle's Room og gjør deg klar til å spille deg til WSOP 2006.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories