'Miss Poker Face 2007'

'Miss Poker Face 2007' 0001

Hva er det første du ser normalt sett når du setter deg ned ved et pokerbord? Jo det er total mannlig dominans rundt bordet - totalt mangel på kvinnelig tilstedeværelse. Men noen ganger kommer det en kvinne inn og setter seg ned ved bordet. Legg merke til hvilke effekt hun da har, og spesielt om hun er attraktiv, på de mannlige spillerne rundt bordet med det samme hun setter seg ned. Nå utlyses det en konkurranse for å finne unge attraktive damer som kan forstyrre de minst disiplinerte pokerspillerne i spillet.

Starten på konkurransen ble annonsert i London sist Tirsdag, for å finne "Miss Poker Face 2007". Et selskap med navnet "Player International" leter i hele verden for å finner kvinner som ikke bare befinner seg i øverste sjiktet når det gjelder utseende, men som også vet å forholde seg rundt og ved pokerbordene. Konkurransen lover å strekke seg langt for å finne de beste.

Søket etter "Miss Poker Face 2007" starter med påmelding til konkurransen (flere detaljer om hvordan du melder deg på finner du på misspokerface.com). Etter at påmeldingen og utvelgelsen er avsluttet vil, 8 regionale vinnere representere Amerika, England, Spania, Tyrkland, Sverige, Australia, Danmark og Norge. De regionale vinnerne vil alle motta inngang til de store pokerturneringene og modell kontrakter. Til slutt, vil en av de 8 kvinnene bli valgt (hvordan denne utvelgelsen vil foregå er foreløpig ukjent) som "Miss Poker Face 2007".

Det ser ut til å allerede være god respons med påmelding til konkurransen, ikke bare fra deltakere men fra verden forøvrig også. "Player International's" arrangements direktør sa i en kommentar: "Responsen for prosjektet hittill har vært fenomenal, ikke bare fra potensielle deltakere, men også fra firmaer som ønsker å være sponsorer. Vil vil, selvfølgelig, innlede samarbeid med sponsorer, men det skal være en med verdensomspenning." Ingen detaljer om når påmeldingen vil bli avsluttet er nevnt på nåværende tidspunkt.

Mens pokeren ikke trenger å fokusere mer på utseende av kvinner i spillet enn den allerede gjør, så vil denne konkurransen bli en artig avledningsmanøver. En ting å huske på er at poker skal være gøy, underholdende og sosialt og kanskje denne konkurransen finner frem til den neste store pokermesteren ( Hei hei - man vet aldri!). Vær oppmerksom neste gang du setter deg ned ved et bord med en kvinne tilstede ved bordet. Hun har kanskje ikke bare utseende som en modell, men hun kan også være den første kommende "Miss Poker Face"!

Dagens tips: Det er bare å innse det. Du kan ikke bli "Miss Poker face", men du kan jo alltids spille online poker hos Pacific Poker Registrer deg idag.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories