WSOP 2018

MANSION tar av til nye høyder!

MANSION tar av til nye høyder! 0001

MANSION er et navn på farta. Den hurtigvoksende og aggressivt markedsførte gamblingsiden kaster penger til alle de riktige stedene. Det var ikke nok med sponsing av det ledende laget Tottenham Hotspur, eller å sponse pokerfesten The Poker Dome på Fox Sports, så nå tar de bokstavelig talt av!

Mansion har undertegnet en avtale med Flybe, et lavpris eurobeisk flyselskap som kommer til å pynte en av deres BA-146-fly med Mansion-logoen i to år.

Flyet ble først vist med Mansion-drakten under en flytur fra Frankfurt til Luton. Inviterte gjester, VIPer, mediefolk og 50 heldige vinnere av en premie på Mansion.com dro til VM-kampen mellom England og Paraguay den 10. Juni, og sikret dermed at Mansion fikk mye oppmerksomhet av verdens fotballfans.

Flybe-flyet viser den sorte og røde Mansion-logoen, som kommer til å vises en kilometer unna til en enorm mengde reisende.

David Kinsman hos Mansion sa:

"Mansion fortsetter å oppsøke nye, unike, partnere som er garantert til å få hoder til å snu seg. Avtalen vi har skrevet med Flybe hever merkevaren vår til nye høyder, og har åpnet døren for å utvikle nye og friske måter å nå det europeiske markedet."

I tillegg til flyet og VM-turer, så kommer Mansion også til å friste millioner av Flybe-passasjerer med reklame ombord og i vip-losjer med metoder som strekker seg fra multimedia på plasmaskjermer til egne Mansion-cateringtraller.

Om pokerspillere som ikke flyr tror de kan slippe unna angrepet av Mansion-brigaden så tar de feil. I USA så har Fox Sports Poker Dome fremdeles storparten av 9 måneder igjen med sendetid, og ved slutten kommer garantert en enorm publikumsmasse til å følge med for å finne ut hvem som vinner 1 million dollar. I mellomtiden, i Storbritannia, og på TV overalt så kommer Mansionnavnet til å vises overalt hvor Tottenham Hotspur Football Club viser seg gjennom den lange sesongen som starter i August.

PokerNews tror du kan vedde på at Mansion fortsetter å sope inn chips.

Dagens tips: La spillet ditt ta av hos Mansion Poker

Hva synes du?

More Stories

Other Stories