Freddy Deeb - en livslang suksesshistorie

Freddy Deeb - en livslang suksesshistorie 0001

På kort sikt så kan mange tjene penger ved et pokerbord. De som fortsetter å skjerpe ferdighetene sine kan helt klart tjene godt til livets opphold av å spille. Men det er også noen få, der det kan virke som om det er spillet som har valgt de i stedet for omvendt. For Freddy Deeb så kan det virke som om det er sånn.

Født Kassem Deeb i Beirut 1955 i Libanon, så var ikke poker førstevalget i Freddys liv. Han kom til USA for å gå på college, og studerte til å bli ingeniør. Når det brøt ut borgerkrig i hjemlandet, og familien ikke lenger fikk tak i ham for å kunne sende ham penger til å fortsette utdanningen, sto Deeb ovenfor et stort livsvalg. Da han ikke var i stand til å betale for skolegang, og ikke kunne jobbe siden han hadde studentvisum, besøkte han pokerrommene i Nevada. Pokergudene våket over han, og han klarte å tjene på å spille, og han flyttet snart til det landet der det flyter av melk og honning for pokerspillere: Las Vegas.

Gjennom 80-tallet fortsatte Deeb å tjene penger som profesjonell pokerspiller, uten noen gang å ha hatt annet arbeide i USA. Etter hvert som turneringene ble mer populære på begynnelsen av 90-tallet, skiftet Freddy gir og beveget seg over til turneringspoker oftere, og med like mye hell. 1990 ga han hans første betalte plass i WSOP og karrieren hans har vært full av suksesser fra enhver turnering og ethvert pokerrom han har beveget seg i.

Med blant annet seier i WSOP (1996, Deuce to Seven Draw-turneringen), så har Deeb vært en vedvarende trussel i pokermiljø, ikke bare i USA men også verden rundt. Han har vunnet i nesten 50 turneringer i løpet av karrieren på steder så forskjellige som England, Frankrike, Monaco og i Karibien. Hans beste arbeide er blitt gjort i WSOP, WPT og i cash-games på høyt nivå.

Ved siden av WSOP-armbåndet, så har Deeb kommet i pengene i 19 WSOP-turneringer. I løpet av WPT kom han i den første sesongen på en 3. plass, og hans seneste seier var i sesong fire av WPT. Deeb har blitt kjent blant mange gjennom tv-overført poker, og han har også gjort det bra i Poker Superstars International og WPTs Battle of Champions, der han kom på andreplass etter Nick Schulman.

Når man legger sammen alt, så har Deeb offisielt tjent over 2,5 millioner dollar på turneringsspill, og han kanskje vunnet mer på "Big Game"-bordene på Bellagio i Las Vegas.

Freddy er kanskje den vennligste av alle pokerproffene i verden i dag. Han er en gentleman, som alltid har et godt ord og et smil til spillere eller fans som tar kontakt med ham under turneringer. Dette kamuflerer hans aggressive instinkter ved pokerbordene. Han har en medfødt evne til å lese styrke eller svakhet hos motstanderne og gjennom å være aggressiv til riktige tider så kan han få de beste spillerne i verden til å bli nervøse.

Selv om han ikke opprinnelig tok sikte i livet på å bli en proff pokerspiller, så har Freddy Deeb virkelig gjort det beste ut av karrierevalget. Når han nå fortsetter å spille på de høyeste nivåene som finnes i dag, så vet vi at det er mange vellykkede år som ligger foran Freddy. Det virker som at når pokergudene valgte Freddys skjebne, så visste de noe som resten av verden ikke visste.

Dagens tips: Freddy spiller online hos Ultimate Bet

Hva synes du?

More Stories

Other Stories