Min erfaring med TV-poker

Min erfaring med TV-poker 0001

Red.anm.: PokerNews-skribent Cory-Ann Joseph vant en billett til Mansion Poker Dome Challenge. Showet ble filmet på lørdag, og vist søndag. Her er et kort sammendrag av opplevelsen.

Etter å ha skrevet en artikkel om den fantastiske merverdien man får i Mansion sine turneringer, så tenkte jeg det var viktig at jeg også skulle spille noen Mansion Poker Dome Challenge kvalifiseringsturneringer.

Siden jeg er fra Australia, så passer det aldri med tiden disse turneringene spilles, men etter å hatt søvnproblemer en stund så befant jeg meg foran skjermen med Poker Dome Challenge Qualifier klokka 6 om morgenen. Omtrent fire timer senere, så hadde jeg på et eller annet vis vunnet over alle de 250 deltagerne, og etter mye rop og skrik så sovnet jeg raskt.

Jeg kan si med en gang at man får "mye for pengene". Mansion betalte tur-retur Australia til Vegas, en limousin som kjørte meg fra flyplassen til Caesars Palace, et luksusrom med gratis champagne, gratis mat, middag på fredags kveld, 500 dollar i sjetonger, og en veldig kledelig Mansion-jakke. Alt dette var på toppen av muligheten til å vinne 25.000 dollar, og muligens en million på lengre sikt.

Jeg fikk startet turen med en del flaks. Jeg ble flydd opp en dag tidlig, ble oppgradert til 1. klasse på flyet, og fikk et mye finere rom enn hva jeg skulle egentlig hatt på Caesars. Etter det dog, klarte jeg å ødelegge alle nye elektriske ting jeg hadde med, jeg misset halve velkomstmiddagen pga jetlag, og etter å ha fått den briljante ideen om at jeg skulle shoppe litt før filmingen, klarte jeg på et eller annet vis å rote meg bort med bare en halvtime på meg til å komme meg på hotellet. Jeg ringte en nødtelefon og fikk kommet meg tilbake med ti minutter til gode, spurtet opp på rommet for å ta mitt livs raskeste dusj, sminket meg i bilen, tørket håret på to minutter i venterommet, og gikk på scenen for å filme inngangsscenen. Showbizopplegg? ..enkle ting!

Jeg hadde aldri spilt Speed Poker før, og slettes ikke på TV, så tanken på å gjøre begge disse tingene for første gang var skremmende. Men, etter et par øvelsesrunder oppdaget jeg at det ikke var store justeringer som måtte gjøres. Den grunnleggende forskjellen mellom vanlig poker og Speed Poker er at du bare har 15 sekunder til å ta et valg, og siden jeg stort sett spiller online så var det ganske enkelt å holde seg innenfor tidsfristen. Kortene som blir brukt hos Poker Dome har faktisk mikrobrikker i seg, så du trenger ikke å være så nøyaktig med å vise kortene for kameraet, og siden de fleste ting som chip-telling og pot-størrelser går automatisk, betyr det at du kan konsentrere deg kun om spillet.

Jeg var glad for å oppdage at de som spilte i min runde var kun amatører (ryktene ville ha det til at Tony G og Perry Friedman hadde kvalifisert) og det ga meg en grei sjanse til å gjøre det bra. Jeg var mest bekymret over blinds-strukturen, men med en start på 50.000 chips og 20-minutters blinds på 1k/1k, så håpte jeg det ikke skulle bli fullstendig bingo. Men, siden flesteparten av bordene spilte ganske tight (og lot meg stjele med kanonhender som 8 6), så hadde vi etter en time fremdeles alle 6 spillerne. Så, nivåene gikk ned til ti minutter, noe som fikk Gen Watnabe til å gå ut på 6. Blindsene gikk så fra 3k/6k til 5.000/10.000 på den neste hånden, som var big blind for meg.

Med omtrent 40.000 igjen så skjøv jeg inn AT mot en som hadde høynet og ble synet av uslåelige 5d6d. Floppen var en katastrofe med 4d-8d-blank, noe som ga Marissa Chien en innside straightflush-mulighet. Når turn ikke var en ruter ropte jeg etter en to på river. To falt, men det jeg ikke hadde merket meg var at turn var en 3, som ga Marissa en straight som slo meg ut på 5. Lettere forfjamset ble jeg ledet ut til publikumsområdet for å bli intervjuet, og jeg fikk en fin velkomst av publikum som hjalp til med å roe meg litt. Jeg fikk sett resten av showet med publikum, og jeg fant det veldig interessant. Hvis du er i Vegas så burde du gå innom og sjekke ut Poker Dome.

Jevnt over så hadde jeg det fint. Til gjengjeld for den ene centen jeg investerte fikk jeg bli behandlet som en VIP-gjest, jeg møtte dungevis med hyggelige mennesker, og fikk prøve meg på å vinne pengepotten. Det var kjempegøy fra begynnelse til slutt, og var definitivt en opplevelse jeg ikke kommer til å glemme. Takk til Mansion for å la meg delta, og forhåpentligvis kommer jeg tilbake og vinner før sesongen er over.

Dagens tips: Du kan kvalifisere deg til Mansion Pokers "Poker Dome Challenge" for kun 1 cent, men vær rask da det er begrensede plasser.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories