WSOP 2018

Dette skjer i uke 26:

Dette skjer i uke 26: 0001

Da er de første turneringene i gang av WSOP 2006 i Las Vegas. Men vi setter ikke ned tempoet på grunn av det – denne helgen er det 3 meget verdifulle turneringer i samarbeid med våre partnere. Og kvalifiseringer til mer pokerspenning i Norge senere i sommer er inne i sin siste uke hos Purple Lounge Poker.

Purple Lounge Poker

Først ut denne uken også er Purple Lounge Poker som er inne i sin 5. uke med onlinekvalifiseringer til sin FHM Purple Lounge Poker Tour. I morgen torsdag er det kvalifisering til Bergen som står for tur, mens Trondheims kvalifiseringen spilles søndag. Dette er de 2 siste byen før Touren settes i gang den 24. august i Oslo. Vi vil også nevne her at det er kun kvalifisering til live freerollene i de respektive byene det spilles om.

Torsdag 29. Juni - Bergen

Søndag 02. Juli - Trondheim

Begge disse turneringene er allerede åpne for registrering.

Absolute Poker

Natt til lørdag denne uken holder PokerNews og Absolute Poker sin månedlige samarbeidsfreeroll. Hele $3.000 dollar er premiepotten på i denne freerollen. Dette er hva som er skrevet om denne freerollen tidligere: For å være klarert til denne eksklusive PokerNews freerollen, må du åpne en konto hos Absolute gjennom pokernews linkene. Med det samme du har gjort et innskudd og spilt 300 raked hand, Absolute Poker vil invitere deg til denne spesielle turneringen. Alle klarerte spillere vil få sin invitasjon vil få sin invitasjon den 26. Juni, så du må spille 300 eller flere raked hands før denne datoen.

Lørdag 1. Juli – 03.00

Titan Poker

Som sagt så er WSOP 2006 allerede i gang, men det er enda ikke for sent å kvalifisere seg og få reise til Las Vegas. Titan Poker avholder nok en WSOP freeroll lørdag kveld denne uken. Og som vi har skrevet flere ganger tidligere så er det minimale krav for å delta i denne freerollen, etter at de fjernet kravene om å spille et gitt antall hender før du var kvalifisert. Nå må du KUN laste ned programvaren gjennom PokerNews sine linker og gjøre et innskudd, så er du klar til å spille deg til WSOP 2006.

Lørdag 1. Juli – 21.00

Noble Poker

Skulle du ikke klare å vinne freerollen lørdag, så kommer det en ny sjanse hos Noble Poker 24 timer senere. Her er hva som er skrevet om denne freerollen tidligere: Noble Poker vil gi deg en stor sjanse til å bli med å Team PokerNews i WSOP 2006. Bare last ned programvaren gjennom Pokernews.com linkene, og gjør et innskudd. Deretter kan du trene og "spisse" ditt spill for å møte de beste. Registrerer du deg i dag, gjør et innskudd og du er kvalifisert til alle fem freerollene - en storartet mulighet til å teste dine kunnskaper og vinne en billett til WSOP 2006. Mer informasjon om turneringene vil være tilgjengelig hos Noble Poker - så, registrer deg og spill idag. Noble Poker vil oppdatere informasjonen 1 uke før turneringen og igjen 24 timer før turneringen.

Søndag 2. Juli – 21.00

De andre partnerne

Resten av samarbeidspartnerne har denne uken ingen spesielle "norgesturneringer" eller avtaleturneringer med Pokernews. Men vi nevner allikevel: BET365 - $100.000 på søndag, Full Tilt - $200.000 på søndag, PokerStars - $1.000.000 på søndag og PartyPoker med sin nye ukentlige $1.000.000 på søndag.

Det er flere store turneringer, men dette var bare for å gi deg et utvalg av hvilke muligheter som finnes. Vær obs på at tider og datoer kan endre, slik at du selv er nødt til å følge med på når de forskjellige turneringene starter. Lykke til!

Dagen tips: Du kan fortsatt kvalifisere deg til WSOP 2006, PokerStars har fortsatt daglige kvalifiseringer.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories