WSOP 2018

Dette skjer i uke 24 helgen :

Dette skjer i uke 24 helgen : 0001

Purple Lounge Poker fortsetter også denne uken med sine online kvalifiseringer til sin Norgesturne sammen med FHM magasinet. Denne uken er det Sandefjord og Tønsberg som står for tur. Mens Poker.com og PokerNews arrangerer WSOP freeroll.

Av andre faste arrangementer anbefaler vi våre lesere å sjekke ut turneringene til de andre av våre faste samarbeidspartnere, hvor det hver eneste uke arrangeres turneringer helt opp i millionklasse.

Programmet for Purple Lounge er:

I dag 15/6 - kvalifisering til Sandefjord

Søndag 18/6 - kvalifisering til Tønsberg.

Begge turneringene er allerede åpnet for registrering.

Poker.com

Poker.com og PokerNews sin freeroll starter lørdag kveld 21.00. Dette er tidligere skrevet om denne freerollen: Enda en stor mulighet til i bli med Team PokerNews til WSOP 2006 gitt gratis av våre venner hos Poker.com. For å kvalifisere for denne WSOP Freerollen må du spille inn 5,000 "comp" poeng hos Poker.com. Med det samme du har spilt inn disse poengene, vil du bli sent en kupong som du kan benytte for å delta i denne freerollen. Spillere må innfri alle oppførte krav (lastet ned Poker.com programvare via PokerNews.com, gjort innskudd og tjent 5000 "comp" poeng) senest 3 timer turneringen starter. "Comp" poeng tjenes raskt hos Poker.com, så sjekk reglene på deres sider, last ned og vinn din billett til WSOP 2006.

Dagens tips: Kanskje nettopp du blir neste norske medlem av Team PokerNews ved å spille WSOP freeroll hos Poker.com . Registrer deg allerede nå.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories