Bonusjegeren, del 5 - Party Poker

Bonusjegeren, del 5 - Party Poker 0001

Det er på høy tid at vi ser på den største pokersiden i verden. Party Poker har en fantastisk startbonus hvis du ikke allerede har en Party Poker-konto, eller, hvis du allerede har konto vet du nok at de til tider har reload-bonuser. Party Poker sine reload bonuser er nesten alltid veldig gode, og enhver seriøs bonusjeger bør holde et øye rettet mot de for å se når de har en reload-periode.

Party Poker har to startbonuser (du kan bare benytte en av de):

- Hvis du bruker PokerNews sin kode PN100 så kan du få 100 % opp til maks $25 i bonus.

- $25-bonusen er ok hvis du er nybegynner, men seriøse bonusjegere vil nok heller velge 20 % opp til $100-bonusen man får om man bruker PokerNews-koden PN100. Du må sette inn $500 for å få maks bonus.

Etter at du har registrert deg og har klarert startbonusen, så kan du også få en spesialbonus på 20 %, maks 100 dollar, gjennom IGMPay. IGMPay er en alternativ måte å sette inn penger på, og du må bruke koden IGMPay for å få bonusen. Du kan bare få denne bonusen en gang. Noen ganger går ikke pengene inn automatisk, så ta kontakt med Party Poker sin supportavdeling om bonusen ikke kommer inn på konto.

Klarering:

Startbonusen hos Party Poker klareres i et tempo på 5 hender med rake per $1 i bonus. Reloadbonusene er generelt 7 hender per dollar. Hvis du setter inn 500 dollar for å få $100 i startbonus, må du spille 500 hender med rake for å få ut bonusen. Max antall bord du kan spille på hos Party Poker er 10, så om du er en bonusjeger-maskin så kan du hente ut hele bonusen på under en time. Dette er faktisk mulig, men ikke overanstreng deg. Det er ikke noe poeng i å klarere en bonus hvis du spiller så mange bord at du taper mer enn hva du får i bonus.

Du kan klarere bonusene på alle spill og nivå, fra $0,5/$1 til $100/$200 om du vil. Men, som alltid, er det beste nivået og spillet å klarere på $1/$2 Fixed Limit. Når du spiller 1/2 så kommer du til å ta ut rundt $9 per time per bord på 10-mannsbord, og $13 per time per bord for 6-manns bord. På grunn av høyere krav til antall hender på reloadbonuser, vil de ble klarert i et tempo på ca $6/time/bord eller $9/time/bord på 6-mannsbord.

Husk, ingenting klarerer bonuser som 1/2 Limit HE!

Et viktig poeng: du er nødt til å klarere bonusene innen 7 dager etter innskudd. Du har alltid oversikten over hvordan det går om du ser i "My Account", som oppdateres i sanntid.

Kvaliteten på spillet:

Spillene på Party Poker er noen av de beste online-spillene i verden, på alle nivå. På grunn av det massive antallet spillere, og sin aggressive markedsføring, har Party Poker over 17 millioner spillere registrert, og de deler ut 10 millioner hender hver dag. Det er ingen annen side med så mange spill som spilles på en gang, så du har alltid et godt utvalg med bord.

Annen viktig informasjon om Party Poker:

Når du jakter på bonuser bør du alltid være på vakt etter tillegg som kan gjøre at du prioriterer et sted foran et annet. Her er hva Party Poker har å tilby:

 Player's Club Player Points - disse poengene kan brukes til å kjøpe ting, og til å spille freerolls. Party Poker Player's Club poeng er ikke spesielt verdifulle, men hvis du spiller mye så kan poengene hope seg opp, og du kan få kjøpt noe ok, som for eksempel en iPod. Du mister poengene dine om du ikke spiller på en måned dog.

Party Poker sin online support er veldig gjennomsnittlig. For å spare penger, flyttet Party Poker størsteparten av supportavdelingen til India. Indisk support-personell kommer til å bli veldig flinke med tiden, men de siste par årene har kvaliteten sunket. Dette kommer til å bli bedre i løpet av de neste årene.

Tiden det tar å ta ut penger er veldig kort. Uttak tar som regel mellom 2-5 timer med NETeller.

Strategitips 2 - hender i tidlig posisjon:

De fleste av disse tipsene er siktet til 6-mannsbord, men de burde også kunne la seg overføre til 10-manns spill.

Tidligere så vi på å øke antallet hender man spilte hvis man hadde muligheten til å være først til å raise i sen posisjon, for å prøve å stjele blinds. Størsteparten av stjeling bør bli gjort i sen posisjon, siden posisjon er ekstremt viktig i alle pokerspill, og spesielt i fixed limit.

Hvis du ikke har PokerTracker, så burde du skaffe deg den umiddelbart. Den koster bare $55, og er verdt alle pengene. Hvis du har PokerTracker, så kan du se at det meste du tjener i poker er fra sen posisjon. Faktisk, mange null-spillere ville ha vært vinnende spillere om de forsto fullt ut hvor negativ virkning det har på spillet ditt når du er i tidlig posisjon.

Vanligvis, så trenger du sterkere hender i tidlig posisjon. I 10-mannsspill så er det ok å limpe noen ganger, men i 6-manns spill er det nesten aldri en situasjon som tilsier at du skal åpne spillet med å limpe, kanskje unntatt om du skal lure noen. Du burde by og høyne så mye at det egentlig ikke skal være nødvendig med lureri med gode hender, så vi kan si oss enige i at du ikke bør gå inn i en pot preflop med mindre du høyner. Men hvilke hender er sterke nok til å høyne med i tidlig posisjon? Som med alle spørsmål i poker er svaret: "Det spørs."

Spekteret med hender du åpner med å raise med fra tidlig posisjon kommer stort sett an på hvor dyktig du er etter flop. Hvis du er svak etter flop, eller er en nybegynner, så er det ingenting galt med å spille veldig tight fra tidlig posisjon, og bare gå inn i potten med AK-AT, AA-88, og kanskje KQs. Dette er veldig tight spill, men hvis du er svak etter floppen, så er å gå inn og høyne med halvgode kort veldig farlig, siden du risikerer å bli spilt ut av dyktige spillere etter floppen.

Gjennomsnittlig flinke spillere etter flop, kan utvide til å spille A8s og opp, A9o og opp, 66 og opp, og noen billedkort i samme sort.

Dyktige spillere etter flop høyner ofte med all slags kort i tidlig posisjon, siden de spiller så godt etter floppen at de klarer å gå i profitt med stort sett hva som helst. (i hvertfall de beste 50% av kortene)

Så snart du er trygg på å spille etter flop med en del hender, så kan du begynne å eksperimentere mot enkelte spillere ved å utvide litt hvilke kort du spiller, og se hvordan du klarer deg. Å vinne i poker er stort sett om å gjøre det du er trygg på, og sakte gå ut av trygghetssonen for å forbedre deg. Hvis du går for langt ut er du på dypt vann, og forbedringen vil i beste tilfelle stoppe opp, og i verste tilfelle gå tilbake.

Lykke til, og spill solide kort i tidlig posisjon!

Dagens tips: Klar for Party - kvalifiseringer til 1million turnering daglig hos PartyPoker Registrer deg i dag – kanskje søndag er din lykkedag!

Hva synes du?

More Stories

Other Stories