BetOnBet bytter pokernettverk.

BetOnBet bytter pokernettverk. 0001

Norskeide BetOnBet bytter pokernettverk fra Ongame Network til Prima Network. Ryktene om dette begynte å gå allerede for flere uker siden, men nå bekrefter Thomas Olavsrud, Pokermanager hos Betonbet dette. Den offisielle datoen for byttet er 7. Juli.

Etter snart 2 år som pokeroperatør i Ongame nettverket, bytter nå BetOnBet fra verdens største til verdens nest største pokernettverk, Prima Network eller Microgaming som de er i ferd med å bytte navn til. Det er flere årsaker til at BOB nå velger å bytte nettverk, men en av hovedgrunnene er rakeback (tilbakebetaling av betalte avgifter til spillerne). Ongame vil avvikle dette fremover og alle klientene i nettverket måtte dermed underskrive en avtale om at de var med på dette. BOB ønsket fortsatt å tilby sine spillere denne muligheten og valgte derfor å se seg om etter nytt pokernettverk. I det skandinaviske markedet er dette en meget kjent og velkomment tilbud til pokerspillere. Så siden BOB er norsk og har en stor kundemasse i Norge og Skandinavia, så var valget ganske enkelt om at de måtte fortsette med dette tilbudet til sine spillere.

I løpet av sine 2 år som pokeroperatør har BOB også styrket sin posisjon i markedet ved å fusjonere med Victory247 i 2005. Deler av planene med denne fusjonen var børsnotering, men dette er foreløpig utsatt til høsten.

Spennende høst

Høsten vil også bli et høydepunkt for BetOnBet og poker. Da skal de samle alle de beste spillerne fra sin Norgesturne som de har vært gjennom på vårparten i år. Norgesturneen er så godt som ferdig, det gjenstår kun noen få freeroller før listen over kvalifiserte spillere er komplett. The Grand Final vil spilles i Oslo i september. Her vil det i tillegg til alle spillerne som har kvalifisert seg, bli invitert en rekke kjendiser som også skal spille poker. Flere av disse kjendisene har allerede takket ja, men vi venter med å beskrive disse da det fortsatt er over 2 mnd'er igjen til arrangementet skal finne sted. En kjendis sitt program kan forandres mange ganger på den tiden.

Selve turneringen i Oslo vil ha 250.000 kroner i premier og 100.000 kroner til vinneren. I tillegg til denne Big Deal finalen vil det naturlig nok bli holdt fest samme aften. PokerNews vil komme tilbake med mer informasjon om dette arrangementet når turneringen nærmer seg.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories