888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Spansk WHUPC seier i Spania

Spansk WHUPC seier i Spania 0001

Isaac Mayolas de Vega fra Spania vant finalen av "the World Heads Up Poker Championship". I en meget tøff finale slo til slutt de Vega den britiske pokerstjernen Paul "Action Jack" Jackson i en kamp som varte nesten 3 timer.

Hjemmesupporten var sterk for Isaac Mayolas de Vega med en stor gruppe fans av spanjoler som fulgte sin mann. Jackson hadde sine supportere også, og gjorde sitt til en stor happening på en varm spansk ettermiddag i Barcelona.

Finalen var et veldig anspent oppgjør med mange små potter den første timen. Spillerne begynte med 20.000 sjetonger og det var Jackson som tok en liten ledelse tidlig idet de gikk over i level 2. Men herifra var det Isaac show mens han jobbet seg opp til en kraftig ledelse.

Til slutt gikk "ActionJack" all inn med laveste par og ble møtt av topp par fra Isaac. Isaac's par holdt hele veien og dermed var feiringen igang.

For andre gang på 3 år blir WHUPC vunnet av en spansk spiller. Kanskje er hjemmebane en fordel her eller kanskje så er spanjolene i ferd med å utvikle seg til en nasjon med veldig sterke "heads-up" spillere.

I bronsefinalen slo George Danzer Tsai Chen. Også denne kampen varte i nesten 3 timer.

Isaac Mayolas de Vega har ingen tidligere topp plasseringer å vise til i poker, bortsett ifra en plassering i pengene i EPT Barcelona open. Dette gjør at hans seier her er enda mer beundringsverdig mot et startfelt med spillere som av mange blir omtalt som toppen av de profesjonelle i verden.

Med denne 2. plassen bare fortsetter Paul "ActionJack" Jackson å vise hvilken enestående pokerspiller han er. Denne mannen som mange anser for å være den beste online turneringsspilleren, har igjen bevist at han også er å regne med i live turneringsspill. Han er for å regne blant de aller beste turneringesspillerne i Europa, for ikke å si verden.

Dagens tips: Den største innskuddsbonusen tilgjengelig og FHM "babes"! Hva mer kan du ønske for? Last ned Purple Lounge Poker idag.

Hva synes du?