Poker Stars sikter mot børs notering

Poker Stars sikter mot børs notering 0001

Det anerkjente PokerStars online poker rom, hjemmebanen til nylige WSOP champions Joe Hachem, Greg Raymer og Chris Moneymaker, sikter nå inn mot notering på London Stock Exchange med en noteringsverdi på $2 milliarder..

Online poker giganten Poker Stars, et poker rom vurdert av mange som det beste når man snakker om programvare og spiller kvalitet, er i snakk med flere investeringsbanker for å gjøre finansieringen mot børsnotering mulig. En rapport i The Sunday Times bekrefter dette.

I mars i år, registrerte Poker Stars sin spiller nummer fem millioner. Firmaet har annonserte at det hadde profitt på mellom $150 og $200 millioner i året.

Tidligere rykter sa at PokerStars ville bli solgt til enten et Bricks and Mortar firma eller til et rivaliserende online poker rom. Disse ryktene viser seg å være ubegrunnet nå, med denne finansieringen som er under diskusjon.

Poker Stars er 75% eid av Isai Scheinberg og hans familie, bosatte i Canada. Scheinberg var tidligere en computer programmer for IBM spesialisert på Unicode. Han startet Poker Stars i 1999. Barna hans er alle engasjert i driften av firmaet.

Dersom finansieringen finner sted, vil PokerStars følge etter i de suksessfulle fotsporene til Empire Online og sin nærmeste online poker rival, Party Poker (Party Gaming PLC).

Red anm: Du kan laste ned Poker Stars direkte her. For å få adgang til de største online poker turneringene.

More Stories

Hva synes du?