888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Poker Stars sikter mot børs notering

Poker Stars sikter mot børs notering 0001

Det anerkjente PokerStars online poker rom, hjemmebanen til nylige WSOP champions Joe Hachem, Greg Raymer og Chris Moneymaker, sikter nå inn mot notering på London Stock Exchange med en noteringsverdi på $2 milliarder..

Online poker giganten Poker Stars, et poker rom vurdert av mange som det beste når man snakker om programvare og spiller kvalitet, er i snakk med flere investeringsbanker for å gjøre finansieringen mot børsnotering mulig. En rapport i The Sunday Times bekrefter dette.

I mars i år, registrerte Poker Stars sin spiller nummer fem millioner. Firmaet har annonserte at det hadde profitt på mellom $150 og $200 millioner i året.

Tidligere rykter sa at PokerStars ville bli solgt til enten et Bricks and Mortar firma eller til et rivaliserende online poker rom. Disse ryktene viser seg å være ubegrunnet nå, med denne finansieringen som er under diskusjon.

Poker Stars er 75% eid av Isai Scheinberg og hans familie, bosatte i Canada. Scheinberg var tidligere en computer programmer for IBM spesialisert på Unicode. Han startet Poker Stars i 1999. Barna hans er alle engasjert i driften av firmaet.

Dersom finansieringen finner sted, vil PokerStars følge etter i de suksessfulle fotsporene til Empire Online og sin nærmeste online poker rival, Party Poker (Party Gaming PLC).

Red anm: Du kan laste ned Poker Stars direkte her. For å få adgang til de største online poker turneringene.

Hva synes du?