PokerRoom.com blir med i Team PokerNews

PokerRoom.com blir med i Team PokerNews 0001

PokerRoom.com, en av de sidene som har vært lengst online, har inngått en avtale som inkluderer at en heldig leser av pokernews.com vil få sjansen til å spille WSOP freeroll hos PokerRoom.com for å bli med Team PokerNews til WSOP 2006.

På 20. Mai vil, PokerRoom.com arrangere en freeroll turnering eksklusivt for medlemmer fra pokernews.com som har gjort innskudd. Alt du må gjøre er å laste ned programvaren gjennom våre spesielle PokerNews linker, og gjøre et innskudd. Så snart du har spilt inn 250 spiller poeng, vil du bli sent en billett for å kunne delta i freerollen.

PokerRoom.com har vunnet mange priser for sin perfekte programvare, og er veldig populær blant spillere. PokerRoom's java program gjør at du kan spille fra alle datamaskiner (også Apple Macs, og iBooks) til enhver tid. Så om du er på besøk hos en venn, kan du spille på din egen PokerRoom konto uten å måtte laste ned noen programvare til hans eller hennes maskin.

Team PokerNews er et unikt konsept i verdenen av pokerturneringer. Spillere fra hele verden vil ha sjansen til å delta i å spille i team sammen med topp profesjonelle spillere som Tony G, og Patrik Antonius i WSOP, spille sammen med disse utrolige proffene, spørre om deres råd, og være en del av teamet. I tillegg, alle Team PokerNews vinnere vil få mulighet til å delta i eksklusive Team PokerNews arrangementer, og ha på seg og bruke Team utstyr.

Når du registrerer deg idag, PokerRom gjør det hele mer delikat ved å legge til en bonus på 50% (opp til $250) til din start kapital.

Vi har allerede 15 medlemmer av Team PokerNews som skal være med oss til WSOP i August. Registrer deg allerede idag hos PokerRoom.com, og ta din sjanse til å bli medlem av teamet.


Red anm: Store verdier å hente hos PokerRoom.com

Hva synes du?

More Stories

Other Stories