PokerNews.com har åpnet sin norske side

PokerNews.com har åpnet sin norske side 0001

Som andre land i Skandinavia er Norge nå offisielt medlem av pokernews.com fellesskapet. Siden no.pokernews.com ble offisielt åpnet forrige uke. Denne siden, som alle andre sidene i pokernews "familien", er fullt og helt dedikert til pokerspillere, for å oppdatere dem med daglig ferske nyheter fra hele verden. I tillegg til siste nytt fra hele verden vil det også være anmeldelser av poker-rom, tilbud om spesielle bonuser og annen informasjon for å stille lese hungeren til enhver pokerspiller.

Norge er et land som er stødig voksende innfor pokerverdenen, så at vi velger nettopp Norge som et av "våre" land er ingen tilfeldighet. Norge markerer seg stadig mer og mer på pokerkartet, så da vil vi være med å tilby dem den beste internett portalen med pokernyheter som finnes i dag.

Pokernews.com "familien" begynner nå å bli stor og språkmektig – i tillegg til Amerika er PokerNews.com nå tilgjengelig i Storbritannia, Tyskland, Frankrike, Holland, Italia, Russland, Sverige, Polen, Australia, Kina, Japan og Norge. Og det arbeides kontinuerlig for å åpne i nye land og med nye språk. Arbeid pågår også med å få med resten av de nordiske landene i "familen" PokerNews. Både Finland og Danmark er i full jobb med sine respektive sider og vil åpne i nær fremtid.

Mr. John Caldwell, Sjefsredaktør i PokerNews.com sier i en kommentar da vi snakket med ham: "Å få Norge med i familien vår av fremmedspråklige land er en viktig tilvekst for oss. De Skandinaviske landene har vist mer lidenskap for online poker enn nær sagt noe annet land på kloden. Jeg ser frem til å bringe det norske folket siden med det beste poker innholdet på internett og lære mer om landet deres", sier Mr. Caldwell.

"Gjengen" som har arbeidet for å få i stand den norske siden er veldig fornøyde med resultatet, og alle er glade for at vi endelig er online. Vi ønsker alle vår lesere hjertelig velkommen og håper at vi kan bringe Dere mye godt lesestoff i fremtiden.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories